Nakup vstopnice za predstavo Moška copata je lahko tudi dobro delo!

Nakup vstopnice za predstavo Moška copata je lahko tudi dobro delo! (foto: Goran Antley) Goran Antley
14. 7. 2015

Po letu 2013, ko so KZS, Špas Teater in Zveza prijateljev mladine Moste skupaj sodelovali v izjemno odmevni in uspešni dobrodelni akciji za Urbana Gorjanca, bodo tudi to poletje strnili moči in znova poskrbeli za dobro nekoga drugega.

To pot bodo omenjene institucije, skupaj s posamezniki, navijači ter ostalimi partnerji (Zadrga, Europlakat, Eventim in Invida) zbirale denar za čim bolj uspešno delovanje reprezentanc košarkarjev na vozičkih ter gluhih in naglušnih. Glavni dogodek akcije bo gledališka predstava Moška copata, monokomedija Špas Teatra v izvedbi Ranka Babića.

Ta je pri nas doživela že prek 100 ponovitev in do solz nasmejala že na tisoče Slovencev. Ogledali si jo boste lahko v torek, 25. avgusta, ob 21.00 v dvorani Špas Teatra, v Kulturnem domu Mengeš, in sicer skupaj s celotno slovensko moško člansko reprezentanco.

Vstopnice za predstavo si lahko zagotovite že zdaj, in sicer prek spletne strani www.eventim.si ter ostalih Eventimovih prodajnih mestih, med drugimi Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje, Klicni center: 01 420 50 00) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Kompas, (K)kiosk, 3DVA Trafika in Svet Knjige. Cena vstopnice je 20 EUR, celoten izkupiček pa bo šel zgolj za reprezentanco košarkarjev na vozičkih ter reprezentanco gluhih in naglušnih.

Vsi, ki bi želeli pomagati pri zbiranju sredstev, lahko to storite tudi z neposrednim nakazilom na račun Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje:

  • ZVEZA PRIJATELJEV MLADINE LJUBLJANA MOSTE POLJE, PROLETARSKA CESTA 1, 1000 LJUBLJANA
  • KODA: CHAR
  • NAMEN: HUMANITRANO NAKAZILO
  • IBAN: SI56 3300 0000 1303 865
  • BIC: HAABSI22
  • SKLIC: SI00 475