Napoved premiere Plestenjakovega videospota – Dvigni krila!

Napoved premiere Plestenjakovega videospota – Dvigni krila! (foto: foto:Bruno Sedevcic) foto:Bruno Sedevcic
16. 5. 2016

16. maja, v ponedeljek zjutraj, bo najbolj priljubljen slovenski glasbenik in avtor številnih uspešnic, Jan Plestenjak, predstavil novo video zgodbo, ki nosi, kot je sam povedal: "rdečo nit zadnjega albuma."

Čez dobre tri dni bo predstavljen že 35. Plestenjakov videospot, za tretji uradni singl aktualnega in istoimenskega albuma »Dvigni krila«!

Zgodba videospota predstavlja ljubezen, nekoč zaljubljen par, ki ima svojo gostilno. Z leti se njuna ljubezen prelevi v nespoštovanje, prezir in netoleranco. Punco odnos vedno bolj duši, tako se v nekem trenutku se odloči, da bo dvignila krila in po svoji novi poti šla naprej v življenju.

Videospot 'Dvigni krila' so snemali preteklo nedeljo v restavraciji Soba 102 s preverjeno ekipo režiserja Perice Rajčiča, ki je za Jana posnel zdaj že četrti video ('Ob tebi bom ostal', 'Stara dobra' 'Prelepa za poraz'). Ljubezenski par sta odigrala profesionalna plesalca Gea Erjavec in Luke Thomas Dunne.

Prvi singl, 'Stara dobra', je Jan predstavil pred izidom 13. studijskega albuma, že v prvem tednu je pesem postala Youtube uspešnica, ter najbolj predvajana pesem na radijskih postajah v naslednjih zaporednih tednih. Z drugim singlom, čutno balado, 'Prelepa za poraz' je Plestenjak v videu navdušil v vlogi duhovnika, med poslušalci pa je pesem, ki je nadaljevanje zgodbe 'Ona sanja o Ljubljani' več kot odlično sprejeta!

Značke: Jan Plestenjak