Napovedujemo akcijsko komedijo Svaka pod krinko!

21. 12. 2015

Zmagovalni komedijantski duet je nazaj in v polni pripravljenosti na napeto akcijo, ki bo razgibala vse mišice, še posebej trebušne.

Ice Cube in Kevin Hart bosta ponovno poskrbela za razgibanje vseh mišic še posebej trebušnih
Na pomoč jima priskoči tudi privlačna detektivka Maya Cruz (Olivia Munn)
Preden pred oltar popelje Jamesovo sestro mora Ben ponovno dokazati da je iz pravega testa
Za dodatno dozo smeha bo poskrbel vedno zabavni Ken Jeong ki se bo prelevil v hekerja
Ice Cube in Kevin Hart se kot SVAKA POD KRINKO vračata na naša velika platna 14. JANUARJA

Kako hitro se stvari obrnejo ...

Še avgusta je Ice Cube v biografski drami Straight Outta Compton z ostrimi rimami udrihal čez policiste, januarja pa se bo že drugič zapored pridružil njihovim vrstam v akcijski komediji SVAKA POD KRINKO (Ride Along 2). Njegov partner bo ponovno nerodni Kevin Hart, s katerim sta kot zmagovalni komedijantski par pred dvema letoma poskrbela za uspeh blockbusterja Svaka na patrulji. Tokrat bodoča sorodnika ne bosta v tandemu patruljirala po ulicah Atlante, temveč se bosta podala v vroči Miami, kjer bosta globoko pod krinko skušala zrušiti vodjo drogeraškega kartela. Njuna misija se v naših kinematografih prične 14. januarja.

OSVEŽITEV SPOMINA NA PRVI DEL – SVAKA NA PATRULJI (Ride Along):

  • Šolski varnostnik Ben (Kevin Hart) je dekletovemu bratu, odlikovanemu policijskemu detektivu Jamesu (Ice Cube), že dve leti skušal dokazati, da je več kot le domišljavi gobezdač in zasvojenec z videoigrami. Ko so ga končno sprejeli na policijsko akademijo, ga je James povabil s seboj na 24-urno službeno patruljo po ulicah Atlante. Njegov namen je bil, da ga prestraši in obenem preveri, ali se bo izkazal kot zanesljiv zaščitnik njegove ljube sestre.

O ZGODBI FILMA SVAKA POD KRINKO (Ride Along 2):

  • Odkar smo se nazadnje videli, je Ben uspešno diplomiral na policijski akademiji, postal čistokrvni član atlantske policijske postaje in nadaljeval s sanjarjenjem o detektivski karieri. Medtem ko se z Jamesom še vedno ne razumeta najbolje, pa toliko bolj cveti njegova zveza z Jamesovo sestro Angelo, saj zaljubljenca pospešeno organizirata poročno slavje.

In čeprav je veliki dan že tik pred vrati, policijski načelnik pošlje bodoča svaka v Miami. Njuna naloga je raziskati nečedne posle nevarnega kartela, ki s svojo drogo neumorno zalaga tudi Atlanto. Ker gre za res velik primer, morata Ben in James združiti moči tudi s tamkajšnjim policijskim oddelkom, kjer dela privlačna detektivka Maya Cruz (Olivia Munn). Za še dodatno dozo smeha pa bo v vlogi hekerja poskrbel vedno zabavni igralec Ken Jeong.

Akcijska komedija SVAKA POD KRINKO prihaja v naše kinematografe 14. JANUARJA.

Info o filmu!

Igralska zasedba: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter, Benjamin Bratt, Ken Jeong, Olivia Munn

Režija: Tim Story

Scenarij: Phil Hay & Matt Manfredi, osnovan na karakterjih Grega Coolidga

Producenti: Will Packer, Ice Cube, Matt Alvarez, Larry Brezner

Žanr: Akcijska komedija

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Karantanija Cinemas

Tina Kadunc | PR Manager

tina@kcs.si

051 271 906

Priporočamo