Napovedujemo: Film Obalna straža (Baywatch)

Napovedujemo: Film Obalna straža (Baywatch) (foto: Promo) Promo
26. 5. 2017 | Promocijsko sporočilo

Letos se nam ne bo treba bati utopitev in morskih psov, saj bodo v naših kinematografih že junija začeli patruljirati postavni reševalci Obalne straže, ki se med ljubitelje komedij in akcije ter izklesanih moških in ženskih teles vrača v obliki filmske zgodbe.

Reševalce iz vode, ki so v kultni nadaljevanki devetdesetih več kot desetletje navduševali televizijske gledalce, bodov istoimenskem filmu upodobili največji zvezdniki trenutne filmske scene.

Obalna straža

Naslovno vlogo MitchaBuchannona, ki je med zvezde katapultirala Davida Hasselhoffa, bo odigral Dwayne Johnson  – The Rock, razvajenca in bogataša MattaBrodyjaZac Efron, v vlogi seksi C.J. Parker, ki je v televizijski nadaljevanki pripadla Pameli Anderson, pa bo nastopila Kelly Rohrbach.

Kelly Rohrbach kot CJ Parker.

Film, ki obljublja veliko akcije in humorja, na filmska platna prihaja v pravem trenutku. Prvi dan prvega poletnega meseca bo letos še posebej vroč.

O ZGODBI:

Dva ne ravno perspektivna reševalca iz vode se potegujeta za službo ob razvpitem, a priljubljenem glavnem reševalcu v Miamiju MitchuBuchannonu. In čeprav je zaliv videti kot katerakoli druga plaža, zaradi skrivnostnega dogodka v priljubljenem lokalnem klubu na plaži Mitch verjame, da je njegova ljubljena plaža v nevarnosti.

IGRALSKA ZASEDBA: Dwayne Johnson, Zac Efron, PriyankaChopra, Alexandra Daddario,Jon Bass, Kelly Rohrbach, IlfeneshHadera

REŽIJA: Seth Gordon

SCENARIJ: Damian Shannon & Mark Swift

PRODUCENTI: Michael Berk, Gregory J. Bonann, BeauFlynn, Dwayne Johnson, Tom Pollock, Ivan Reitman, Douglas Schwartz, Hiram Garcia

IZVRŠNI PRODUCENTI: Ali Bell, Michele Berk, David Ellison, Dany Garcia, Dana Goldberg, Don Granger, Joe Medjuck, Mary Rohlich, Louise Rosner

ŽANR: akcijska komedija

Akcijska komedija Obalna straža v naše kinematografe prihaja 1. junija.