Ne zamudite 2. Castle Kolpa Music festivala po nižji ceni

Ne zamudite 2. Castle Kolpa Music festivala po nižji ceni (foto: DENIS STOSIC) DENIS STOSIC
27. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

Pred nami je še eno prekrasno festivalsko poletje, ko se bomo po mrzlem in deževnem maju krepko ogreli, sprostili in se vrhunsko zabavali ob kar 30 glasbenih skupinah, 20 didžejih in se kopali ter hladili v prekrasni Kolpi. Kje in kdaj?

Neposredno ob reki Kolpi, v Fari pri Kostelu, od 31. julija do 4. avgusta, kjer bo letos  potekal 2. Castle Kolpa Music Festival, ki že od lani velja za pravi festivalski spektakel!

Naravne danosti prekrasne kostelske občine bodo v organizaciji Intalite d.o.o, ki je znan po vrhunski koncertni in festvalski tehniki, tudi letos ponudile vrhunski festival za mlade in mlade po srcu na kar treh odrih: Dragon Stageu, Arena Experience in Odru na plaži. Obfestivalske dejavnosti, kot so stand up predstave, športne igre, delavnice in drugo, bo popestrila tudi plaža ob reki Kolpi.

Cena vstopnic je nižja le še do 30. 5., poleg tega pa je do takrat na voljo akcija 3 + 1 vstopnica gratis, zato pohitite z nakupom na povezavi www.eventim.si.

Domači in tuji gostje

Letos se na festivalu obeta res bogat program, tako domačih, kot tudi tujih skupin in didžejev. Na glavnem odru, Dragon Stageu, vas bodo ob večerih pozno v noč razveseljevali slovita hrvaška zasedba Parni valjak, domači rock velikani Siddharta, slovenske punk legende Pankrti, hrvaški legendarni rokerji Goran Bare & Majke in Psihomodo Pop, izjemna slovenska skupina Elvis Jackson, slovita britanska heavy metal skupina Skindred, ameriška metal skupina Soulfly z razvpitim Maxom Cavalero (znanim tudi iz skupine Sepultura), domača in tudi v tujini dobro znana metal zasedba Noctiferia, jamajška reggae skupina Inner Circle, slovita angleška rapcore, dub, dancehall in ragga skupina Asian Dub Fundation, avstralski Dub FX in mnoge druge.

Na elektronskem odru Arena Experience pa s ponosom najavljajo nastopa razvpitega nizozemskega didžeja Sanderja Van Doorna in tudi vsem dobro znanega slovenskega didžeja Umeka.  Na tem odru bodo nastopili tudi drugi vrhunski didžeji, kot so Jay Hardway, Petar Dundov, Avadox, Sylvain in mnogi drugi!

Kot »camping festival«, vam Castle Kolpa Music festival ponuja kampiranje ob reki Kolpi v lepo urejenem kampu in glamping vasi.

Festival ponuja tudi vrhunsko kulinariko in je ekološko usmerjen. Ponudil bo kvalitetno preživet prosti čas, kjer boste lahko spoznali veliko novih ljudi, prijateljev, kot tudi prekrasno naravo in seveda odlično glasbo na vrhunsko opremljenih odrih.

Več o festivalu si lahko preberete tudi naspletni strani www.castlefestival.si in njihovem Facebook profilu.

Vstopnice po nižji ceni in v akciji 3 + 1 gratis so na voljo samo do 30. maja na vseh Eventimovih prodajnih mestih po Sloveniji, na Petrolih in na www.eventim.si!