Natalija Verboten se po petih letih glasbene odsotnosti vrača z novim singlom

Natalija Verboten se po petih letih glasbene odsotnosti vrača z novim singlom (foto: Natalija Verboten Promo) Natalija Verboten Promo
28. 2. 2018

Natalija Verboten goji ljubezen do glasbe že od malih nog.

Nastopati je začela leta 1992, ko je bila na avdiciji sprejeta v koroški ansambel s katerim je posnela dva narodno-zabavna albuma. Svoj prvi pop album je posnela leta 1996, naslednje leto pa je nastopila na Emi in to z zlomljeno nogo.

Leta 1998 je na Festivalu narečnih popevk v Mariboru osvojila 1. nagrado občinstva s pesmijo »Ne budi me« in sledil je album »Naj angeli te čuvajo«, ki je bil prodan v zlati nakladi. Istega leta je kot voditeljica začela sodelovati s TV Slovenija.

Leta 2000 je izšel album »Sonce iz srca«, ki je bil prodan v platnasti nakladi, čemur je botrovala pesem »Rdeč ferrari«, ki je obnorela staro in mlado. Sledila so leta trdega dela, rednega nastopanja iz snemanja novih albumov.

Leta 2003 je zmagala na Slovenski popevki s pesmijo »Na pol poti«, leto kasneje pa je postala moralna zmagovalka festivala Ema s pesmijo »Cry on my shoulder«. Istega leta je posnela vsem dobro poznano medijsko kampanjo za Pivovarno Union.

Leta 2010 se je po predstavitvi singla »Ti edini« na Emi posvetila materinstvu, s katerega se je vrnila v odlični formi.

Po petih letih glasbenega predaha se priljubljena pevka Natalija Verboten vrača z novim singlom, v katerem bo razkrila del svojega srca.

Z novo pesmijo se predstavlja bolj sveža in zrela. »Del mojega srca« je Natalijino darilo za vse poslušalce. Zadnja leta se je Natalija bolj kot glasbi posvečala svoji družini in otrokoma, zdaj pa se ponovno vrača v nekoliko bolj zreli podobi. V pesmi nagovarja vse močne ženske, ki znajo na prvo mesto postaviti tudi sebe: »A vedi, rada se imam ... življenje gre in moje je«, prepeva v pesmi, za katero je že posnela tudi videospot, ki bo luč sveta ugledal kmalu. Za glasbo, besedilo in aranžma pesmi je poskrbel odličen dvojec v sestavi Martin Štibernik in Karmen Stavec. »Že od nekdaj mi je všeč njuno delo, v vseh letih sodelovanja sta ustvarila mnogo uspešnic, prelepih skladb, ki prav božajo, ko jih poslušaš. Želela sem si malo drugačno, bolj zrelo Natalijo«, je o nastajanju nove pesmi povedala simpatična pevka, ki je ob novem projektu svojo stilsko podobo zaupala modni kreatorki in stilistki Jerneji P. Zhembrovskyy. »Z Jernejo sva se takoj ujeli, zelo mi je všeč njen ženstveni stil«, pravi Natalija, ki jo je v foto objektiv ujel modni fotograf Tibor Golob, za make up je poskrbela Doroteja Premužič, za frizuro pa Kristijan Skamljič.

24. marca se bo Natalija z novo pesmijo ter starimi uspešnicami predstavila na snemanju Moč glasbe nas združuje ob materinskem dnevu v Športni dvorani Lenart.

Naslov: Del mojega srca

Izvajalec: Natalija Verboten

Avtor glasbe: Martin Štibernik

Avtor besedila: Karmen Stavec

Avtor aranžmaja: Martin Štibernik