NaTaša se predstavi z novim singlom Škratove sence

NaTaša se predstavi z novim singlom Škratove sence (foto: Jaka Ivanc) Jaka Ivanc
26. 5. 2015

NaTaša, vsestranska glasbenica, skladateljica, pianistka, pevka, avtorica glasbe in besedil, se predstavlja z novim singlom Škratove sence.

Poleg klavirja, klaviatur in sintetizatorjev, sta njena tudi glavni in spremljevalni vokal. Skladba za vse, ki cenijo in gojijo ljubezen, sočutje, male pozornosti, nežnosti ...

Singl Škratove sence boste našli tukaj, spodaj pa lahko prisluhnete njeni Uspavanki, ki je izšla leta 2012 ...

Ne preslišite!

Skladbo NaTaša vsem poslušalcem ponuja brezplačno!

Najdete jo na spletnih straneh:

Delite naprej. Podprite dobro glasbo in ji dajte polet!

Gre za prvo skladbo s prihajajoče debitantske plošče, ki bo izšla jeseni 2015. Ustvarila jo je skupaj z glasbenikom in producentom Teodorjem Amanovićem – Tošem.

Več o NaTaši!

Nataša Vester Trseglav  je po izobrazbi skladateljica. Zaključila je šolanje na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Klavir je njen drugi dom in zatočišče pred ponorelim svetom. V zadnjih letih intenzivno raziskuje različne vokalne tehnike. Je aktivna glasbenica. Sodelovala je v zasedbah različnih glasbenih zvrsti in pisala glasbo za različne zasedbe. Leta 2008 je ustanovila skupino X Muza, s katero je nastopala na festivalih, kot so Festiko Koper, La vie en rose – mednarodni festival šansona, na Trnfestu, Lent-u, s skladbama O-Di-Di in Daleč stran, je sodelovala tudi na dveh kompilacijskih ploščah Rtv Slovenija; Imamo dobro glasbo - Val 08 in Slovenski Šanson 2009.

NaTaša

Priporočamo