Navihana poletna skladba Kristine Oberžan

Navihana poletna skladba Kristine Oberžan (foto: Klemen Razinger) Klemen Razinger
21. 6. 2017

Kristina Oberžan, vrhunska soul-jazz pevka in glasbenica, po singlu 'Hold Me' z aktualnega avtorskega albuma 'My Heart Knew' predstavlja novo pesem - živahno in poskočno 'The Best That We Can Be'.

'The Best That We Can Be' je navihana pop - soul skladba, ki praznuje veselje poletja in nedolžnost prave ljubezni. Nalezljivi in simpatični ritmi vas bodo zagotovo spodbudili k poplesavanju. Nastala je zelo spontano. Glasbo je Anže Langus Petrović napisal že pred časom, besedilo pa je Jim Sharman, ki je bil tisto poletje v Indiji, pisal kar preko skypa, medtem ko mu je Kristina 'brundala' melodijo. Ta občutek povezanosti, topline in poletja se zato čuti tudi v skladbi. Kristina pa ji je s prepoznavnim vokalom zopet vdihnila samosvoj pečat.

Pesem se nahaja na aktualnem albumu 'My Heart Knew' (2016), za ustvarjanje katerega je Kristina našla navdih v countryju, gospelu, bluesu, soulu pomešanimi z nekaj jazzovskimi elementi, katerim je producent in aranžer albuma Anže Langus Pertović dodal še popovski pridih.

Glasba: Anže Langus Petrović

Besedilo: Jim Sharman

Aranžma & produkcija: Anže Langus Petrović

Miks & mastering: Martin Štibernik

Posneto v studiih Marsh in MLadost

Priporočamo