Ne zamudite srečanja z Janom Plestenjakom v Cityparku

Ne zamudite srečanja z Janom Plestenjakom v Cityparku (foto: Citypark Press) Citypark Press
30. 1. 2019 | Promocijsko sporočilo

Z Janom Plestenjakom, ki bo v petek, 1. februarja, ob 19. uri obiskal največje slovensko nakupovalno središče Citypark začenja s praznovanjem svojega 17. rojstnega dneva.

Priljubljeni slovenski pevec se bo v Cityparku  sprehodil po nakupovalnih ulicah, spoznal svoje zveste oboževalke, se z njimi fotografiral in jim delil avtograme. To pa še zdaleč ni vse. Na odru bo povezovalki dogodka voditeljici Uli Furlan zaupal nekaj podrobnosti o svojem glasbenem ustvarjanju, v okviru nagradne igre »Janov koncert pri vas doma« pa boste lahko z izpolnitvijo nagradnega letaka osvojili tudi njegov zasebni koncert kar v vaši dnevni sobi. Prav tako bo kar 50 srečnežev prejelo karte za enega od njegovih koncertov v Ljubljani.

Praznovanje rojstnega dne najsodobnejšega ljubljanskega nakupovalnega središča se bo nadaljevalov petek, 15. februarja, z zaključkom Mini DJ akademije in nastopom raperja Zlatka. V soboto, 16. februarja, pa bo rojstnodnevna zabava dosegla finale z veliko nagradno igro, v kateri bodo podelili Desetake ter večer glasbeno obarvali z nastopom pevcev Mance Špik in Tilna Lotriča.

 

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 17. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji.