Neisha na dobrodelnem plesu na Kitajskem!

28. 12. 2015

Neisha je bila povabljena na najprestižnejši dobrodelni dogodek leta na Kitajskem,'charity ball', v organizacija fundacije DREAMS COME TRUE.

Ustanovitelja Cecilia Lin in Alan NG sta jo po lanskem nastopu v Macau zopet angažirala za letošnji nastop v Hongkongu, kjer je med drugim tudi premierno izvedla svojo sveže posneto pesem 'Meredith'.

Program je bil sestavljen iz nastopov trenutno največjih pop zvezdnikov (Japonska,Taiwan,Korea,Kitajska), klavirske točke Yun Di-ja, nastopa baletnikov ter njenega solo performansa. Kot edini predstavnici iz Evrope-Slovenki, je v še dodatno čast, da na tak način nosi dober glas tako daleč širom sveta. Sam večer je bil sestavljen iz glasbenega programa, show točk, večerje ter dražbe, na kateri se je zbrala ogromna količina denarja, ki je v celoti namenjena pomoči otrokom, prikrajšanih za razvijanje svojega talenta, najsibodi to razvojna disfunkcija ali v največ primerih socialna ogroženost družin iz katerih prihajajo. Na prireditvi je bil zbran ves 'jet set', katerega dobrosrčnost ter radodarnost sta s celotnim programom dali piko na i več kot uspešnemu dogodku.

Dogodek bo naslednje leto najverjetneje v Pekingu, tam bo premierno ugledala luč sveta tudi orkestralna verzija Neishine pesmi 'See you in Beijing'. Stkale so se poslovne vezi, stkala so se prijateljstva, rojevajo se ideje!

Značke: Neisha

Priporočamo