Neisha predstavlja novi singel 'We can die young'!

Neisha predstavlja novi singel 'We can die young'! (foto: Milan Tomažin) Milan Tomažin
20. 4. 2015

Tokrat je projektno moči združila s švicarskim producentskim dvojcem Empirical Brothers, ki sta v njen niz dosedanjih glasbenih izdelkov prinesla povsem nov pridih.

S pravim stilskim novim valom svežine dobi 'We can die young' v slogu trap-a in hip-hopa še dodatno razsežnost, postane še bolj 'edgy', še bolj drzen in še dodatno izostri zahtevno vizijo videoizdelka, pod katerega se je zopet podpisal izvrsten Marko Maag.

'We can die young' ni le Neishin novi singl, ni le samo še en video.... je zgodba, je misija, je projekt, je izlet, je avantura, kjer se prepletata strast do vrhunskosti in adrenalina, kjer se rokujeta težak 'badass beat' z dih jemajočo lahkotnostjo akrobacij, kjer se zlijeta glasba in šport v eno in kjer se najdejo isto misleči vrhunski akterji, ki vzporedno pišejo svojo zgodbo o uspehu. So neomajni, neustavljivi in nepremagljivi.Večno mladi in zaljubljeni v to, kar počnejo.

Rok Bagoroš na motorju, Tim Kevin Ravnjak na snowboard-u in Mourad Derbal-Mury v ringu, dobro vedo za kaj so rojeni, vsak doktor in umetnik svetovnega formata v svojem slogu-, karizmatičen, edinstven, izjemen in neprekosljiv. Njihove vragolije se v videu prepojijo z vražje gibčno in simpatično plesno skupino punc, ki pod imenom Dragon Ladies oz. Zmajčice diha kot eno in daje plesu ter koreografiji nove razsežnosti.

Značke: Neisha

Priporočamo