Neisha: Vsestranska pevka pripravlja akustični koncert!

7. 7. 2017

Vsestranska glasbenica je v glasbo vpeta na različne načine – poje, igra različna glasbila, piše glasbo in besedila, snema albume in videospote, posveča pa se tudi pedagoškemu delu ter glasbeno znanje prenaša na otroke.

Obeta se virtuozen koncert za glasbene sladokusce; vse od nežnih akustičnih balad, pa do širnih razsežnosti temperamentnih improvizacij. Vstopnine ni. STV Gajsirajmo

Obeta se virtuozen koncert za glasbene sladokusce; vse od nežnih akustičnih balad, pa do širnih razsežnosti temperamentnih improvizacij. Vstopnine ni.

Neisha pa je tudi glasna zagovornica zdravega načina življenja. Je vegetarijanka in strastna športnica. Če se ne giba, ji nekaj manjka. In kaj počne? Hodi v hribe, teče, obiskuje različne vadbe v fitnesu, je pa tudi velika adrenalinska navdušenka. Rada obiskuje Posočje, kjer si privošči spust po Soči ali po jeklenici. In kar je najpomembnejše, potem, ko je uspešno zaključila šov Živooke na radiu Val 202, se zdaj odpravlja na oder v malo drugačnih »čevljih«.

Neisha bo imela 14. julija koncert v Kranju – v akustični verziji. Izjemna vokalistka se bo na svojem akustičnem koncertu predstavila s povsem osveženim repertoarjem, ki ga ponuja njena spomladi izdana plošča z naslovom "Vrhovi", seveda pa ne bo manjkalo starih uspešnic. V intimni atmosferi ter spremljavi Boštjana Gradiška (bobni, kitara) in Miha Korena (kontrabas) vam bo zagotovo pričarala nepozaben večer. Obeta se virtuozen koncert za glasbene sladokusce; vse od nežnih akustičnih balad, pa do širnih razsežnosti temperamentnih improvizacij. Skratka, malo tu, malo tam bomo splezali vse do vrhov ... tako sploh ni presenečenje, zakaj ima Neisha tako rada hribe?! Ne smemo pozabiti niti na motorje – njena velika ljubezen že iz otroštva (spomnimo, Neisha je zato tudi »uradna« podpornica Tima Gajserja na Šport TV).

Značke: Neisha koncert

Priporočamo