Neisha: Zmagovalka Lentovega večera

Neisha: Zmagovalka Lentovega večera (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
29. 6. 2017

Izjemna vokalistka, umetnica in učiteljica glasbe Neisha, se počasi odpravlja poletju naproti. Uživala bo na morju, v gorah, tudi svoje učence v Mali šoli roka bo za dober mesec pustila »pri miru«, avgusta pa se vrača, natančneje – na oder prihaja 4. avgusta na Ptuj.

In kot se spodobi, je Neisha pred poletjem za sabo pustila močan pečat – na Lentu v Mariboru.

»Zmagovalka« večera je med vsemi artisti gotovo bila Neisha, ki je v Artkampu začela koncert v skoraj ekstremnih vremenskih pogojih in ob peščici obiskovalcev, nato pa ga ob vedno hitreje naraščajočem in dobrovoljnem občinstvu ni in ni želela končati. Poslušalci so večkrat zahtevali še, ena naših najboljših pevk pa jim je vsakič znova ustregla. Še kako simbolična in čustvena je bila vrhunska priredba kultnega Princovega komada »Purple Rain« (žametni dež), ki je dokončno zakoličila novo lentovsko zmago nad kislim vremenom. Vsem, ki so se kljub nalivu odpravili v mestni park, pa na koncu gotovo ni bilo žal, saj so doživeli enega najbolj nepozabnih koncertov Artkampa doslej.

Neisha

  • Strastna pevka in ljubiteljica motorjev (zato ni več skrivnosti, da javno podpira tudi našega Tima Gajserja na Šport TV), nas bo po premoru, polna elana in novih energij, spet navduševala in razvajala s svojimi ritmi in nasmehom na odru.
Značke: Neisha Lent

Priporočamo