Nenavadna kombinacija: Lana Jurčević in Mejaši so združili moči!

Nenavadna kombinacija: Lana Jurčević in Mejaši so združili moči! (foto: last izvajalcev) last izvajalcev
21. 11. 2017

Verjetno najbolj nenavaden glasbeni spoj tega leta že 14 dni dominira You Tube trende. Gre za pesem z naslovom "Duplo slađe" za katero je glasbo napisal Denis Dumančič, ki ga dobro poznamo kot pevca skupine Leteči Odred, tekst pa je je dodal Fayo. Pesem Duplo slađe je duet najbolj kontroverznih tamburašev - Mejašev in mile princese hraškega popa Lane Jurčevič.

"Mi smo znani po tem, da so naše pesmi malo nenavadne in naši spoti prav tako. Mi smo edini tamburaši v supergah na svetu! Imeli smo veliko humorističnih scen v preteklosti ampak tokrat nam je po mojem mnenju najbolj uspelo. Glasbeno je pesem miks dveh precej različnih stilov – Laninega in našega ampak pravijo, da se nasprotja privlačijo, pa se je tako izkazalo tudi pri naši pesmi. Tematika je ljubezenska, glavno sporočilo pa je: po kregu je ljubezen dvakrat slajša. Sporočilo pesmi pa je tudi glavna tema spota Lana in naš Edo sta par, ki si ves čas nagajata: Edo Lani v fen strese moko, ona njemu na glavi razbije jajce ... Spot je res smešen.", nam je o pesmi povedal Nikola, član skipine Mejaši.

Lana Jurčevič, ki se poleg dolgoletne glasbene kariere lahko pohvali z nazivom ene najlepših Hrvatic pa je dodala: "Ko sem slišala pesem sem takoj pristala na sodelovanje, čeprav se na prvi pomislek ne zdimo izvajalci, ki bi dobro pasali skupaj – kar se tiče glasbenih stilov seveda. Na koncu je vse izpadlo tako dobro, da je bila naša skupna pesem več kot dva tedna prva na lestvici najbolj gledanih You Tube posnetkov (na Hrvaškem). Užitek je bilo delati s fanti iz Mejašev in upam, da sodelovanje ponovimo."

Fantje iz skupine Mejaši pa po svežem duetu že pripravljajo novo pesem, ki bo svetlo You Tuba ugledala že pred koncem leta, po izidu pa se fantje že tretjič zapored odpravljajo na veliko turnejo po Avstraliji.

Spot za pesem Duplo slađe si lahko pogledate spodaj: