#Neukrotljivi Filip Flisar v Mustangu z znanimi komiki in športniki vabi tudi VAS

21. 6. 2019 | Promocijsko sporočilo

Kaj dobite, če križate enega izmed najhitrejših slovenskih smučarjev z odličnim smislom za humor, legendarni Fordov športni avto in znane Slovence? Serijo videov z naslovom #Neukrotljivi Filip! No, to pa nikakor ni vse, saj so pri Fordu pripravili posebno nagradno igro, v kateri lahko sodelujete tudi vi.

Ali že spremljate Fordovo video-serijo #Neukrotljivi Filip? ... ko na Filipov sovoznikov sedež Mustanga prisedejo znani slovenski komiki in športniki, no, sedaj pa Filip v svojo družbo vabi tudi VAS!

Zakaj gre?

Na spletni strani #Neukrotljivi Filip si lahko vsak teden ogledate nov video, v katerem bo Filip Flisar za volanom znamenitega Forda Mustanga “gostil” znane Slovence.

Kdo vse je že prisedel k njemu? Perica Jerkovič, Zoran Dragić, Sašo Stare, Ilka Štuhec …

Skratka, če ne želite zamuditi pogovora o tem, kdo je premagal Jureta Koširja, kdo se je prevrnil na streho in kdo bi koga prijel za koleno, ne zamudite Filipove video serije, ki prinašajo tudi #Neukrotljive nagrade. S klikom tukaj preverite, kako lahko sodelujete in se potegujete za nepozabne nagrade.

Najbolj vroča nagradna igra ta hip

To je nagradna igra za vse, ki si upajo preizkusiti Mustanga in izzvati #neukrotljivega Filipa Flisarja. Trije srečneži bodo preizkusili Mustanga, eden od njih pa bo čas preživel še s Filipom na poligonu. Za več informacij o nagradni igri pa kliknite TUKAJ

Sodelujte v nagradni igri, ki so jo pri Fordu pripravili skupaj s svojim ambasadorjem Filipom Flisarjem in se potegujte za privlačne nagrade. Nagradna igra se zaključi 30. 8. ob 13.59.