Čez lužo edinstvena premiera filma Neverjetno življenje psička Enza

Parker in Butler, zlata prinašalca, ki sta odlično opravila svojo vlogo v filmu. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
8. 9. 2019

Studio, ki nam je prinesel film Marley in jaz, predstavlja čudovito, razburljivo in zabavno zgodbo, posneto po romanu in povedano iz perspektive psička Enza, kateremu glas posodi legendarni Kevin Kostner.

Eden od producentov filma je bil tudi igralec Patrick Dempsey, ki je na premiero prišel s svojo družino, soprogo Jillian Fink, hčerko Tallulo Fyfe ter sinovoma Darbyjem Galenom in Sullivanom Patrickom.
Blestela tako v filmu kot na premieri, igralka Amanda Seyfried je plenila poglede v rumeni večerni obleki.
Zvezdnik filma Kevin Costner s soprogo Christine Baumgartner in njunimi otroki Grace Avery Costner, Hayes Logan Costner in Cayden Wyatt Costner.
Glavno vlogo v filmu ima igralec Milo Ventimiglia.
Igralka Olivia Sanabia tokrat v rožnati obleki.
Kathy Baker tudi ni manjkala na premieri filma, v katerem ima eno vidnejših vlog.

Novi film, ki je pred kratkim čez lužo že doživel premiero, govori o Dennyju, ki je voznik dirkalnega avtomobila. Poleg dirkanja je njegova velika ljubezen psiček Enzo. Danny pa se nekega dne poroči z učiteljico Eve, s katero dobita dojenčka. Danny se tako s pomočjo psa in nove družine končno nauči, kako biti družinski človek in kako v težkih trenutkih svoje znanje z dirkaških stez uporabiti v resničnem življenju. Film je posnet po veliki knjižni uspešnici Gartha Steine, ki se v originalu imenuje The Art of Racing in the Rain.

Nova Story že v prodaji

Story