Nina Donelli bo praznike preživela na odru

Nina Donelli bo praznike preživela na odru (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
11. 12. 2017

Vse bolj popularna pevka Nina Donelli, ki se zelo dobro prebija tudi na Hrvaško tržišče se zelo veseli praznikov. Mlada pevka obožuje december saj prinese posebno energijo in ljudje za nekaj časa pozabijo na skrbi ter uživajo v darilih, okraskih, kulinaričnih dobrotah in družinskem življenju. Sama se bo večini stvari odpovedala, saj je decembra polno zasedena z nastopanjem.

»Obožujem december, to je moj najljubši mesec takoj za poletjem. Mesta so tako lepo okrašena, ljudje se družijo in pijejo kuhano vino, otroci čakajo božička,... Ima nek poseben čar in spomnim se, da sem kot otrok komaj čakala, da se začne december. Dobila sem koledar s čokoladicami in potem sem vsak dan pojedla eno in komaj čakala na božič. Prav tako sem skrbno zbirala promocijske kataloge z igračami in veselo strigla ven.. Na koncu sem dobrim možem pustila celo »knjigo« z navodili kaj bi rada.«, nam je o pričakovanju daril povedala Nina Donelli.

Letos, tako kot že par let zapored ima Nina poln december in malo manj časa za uživanje, zato pa januarja naredi malo večji premor, da si napolni baterije.

»Večina glasbenikov ima nor urnik decembra. Jaz sem zelo vesela saj najraje na svetu pojem in se ves čas lahko veselim s svojimi oboževalci. Ponavadi en dan pred božičem ne nastopamo in takrat je čas za družinsko večerjo, potem pa s polno paro naprej. Januarja skoraj vsi glasbeniki vzamejo dopust in tudi jaz sem med njimi – letos bom tako kot lani odpotovala na toplo...«, nam je o svojih podvigih zaupala Nina.

Lani je Nina pripravila tudi božično pesem, ki si jo lahko pogledate spodaj ...

Značke: Nina Donelli

Priporočamo