Nina Pušlar bo 29. septembra v Križankah nastopila #malodrugače

21. 9. 2015

Prihodnji torek, 29. septembra, prisrčna lepotička Nina Pušlar pripravlja koncert ob 10. obletnici svoje kariere. Povabila je nekaj zanimivih gostov, ki bodo ta premierni koncert turneje začinili v pravo glasbeno poslastico.

Nina Pušlar je svojo turnejo, ki jo pričenja prav s tem koncertom v Križankah, naslovila na moderen in obenem zelo zgovoren način - pravi ji #malodrugače. In kdo bi si mislil, da Nina prepeva že celo desetletje. Obletnica, ki zahteva ustrezno praznovanje, se bo obeležila v najlepšem slovenskem koncertnem prizorišču, ljubljanskih Križankah.

Prvi koncert turneje #malodrugace se bo zgodil v koprodukciji z Ljubljana Festivalom in Nina bo s spremljevalnim bandom in posebnimi gosti svoji publiki predstavila glasbeni presek svojih prvih desetih let. Pika na i nepozabnemu dnevu bo predstavitev njenega že petega albuma, ki ga je po koncertni turneji poimenovala #malodrugace.

Nina Pušlar #malodrugače

Kaj vse je naredila in kaj vse še bo naredila vam bo predstavila na svojstven način, še bolj osebno, še bolj intimno, še bolj povezano s svojo publiko? Kdo vse jo je spremljal v teh letih, katere pesmi so najbolj njene, katere so najbolj naše, vaše, kdo so glasbeni prijatelji iz ospredja in ozadja, vse to in še več z novimi aranžmaji, novim zvokom, novim albumom in ekskluzivno tudi novim duetom? Vse to se bo razkrilo 29. septembra v Križankah na koncertu #malodrugače - glasilke se bodo prvič zatresle ob 20. uri, zato nikar ne zamujajte!

Priporočamo