Nina Pušlar prvič #malodrugače tudi na Hrvaškem

21. 7. 2016

Zelo aktivna s koncerti tudi poleti, se bo tokrat Nina prvič predstavila tudi na Hrvaškem. Je hkrati tudi prva slovenska izvajalka s samostojnim koncertom v Hrvaški Istri.

3. avgusta jo gosti na glavnem trgu ob Mestni hiši, mesto Vodnjan, ki je znam predvsem po najvišje ležečim zvonikom v Istri, plažah, vinu, oljkah in pogledom na nacionalni park Brioni. Kot pravi župan mesta Klaudio Vitasović: "V znak pozornosti in zahvale našim dragim in zvestim sosedom smo se odločili organizirati večer v slovenskem duhu in jim tako podariti koncert nadarjene mlade slovenske pevke Nine Pušlar, zato da jim bo poletje v našem mestu ostalo v še lepšem spominu. Upam, da bodo Ninin talent poleg Slovencev prepoznali in v njemu uživali tudi drugi gostje in domačini našega mesta."

Nina s svojo spremljevalno ekipo že komaj čaka, da stopi na oder prelepega istrskega ambienta, prav tako pa tudi njeni gosti presenečenja, ki bodo prišli mimogrede. Koncert, ki bo imel še bolj posebne noto, vas ne bo pustil ravnodušnega.

Značke: Nina Pušlar