Nino Ošlak proslavil svojih prvih deset let ustvarjanja

Nino Ošlak proslavil svojih prvih deset let ustvarjanja (foto: Uroš Abram) Uroš Abram
4. 10. 2019

Nino Ošlak, eden najuspešnejših mladih pevcev in avtorjev pri nas, je v ljubljanskem Sputniku predstavnikom sedme sile in številnim prijateljem iz medijskega sveta predstavil svoj najnovejši izdelek - 3. album z naslovom Nekaj je na tebi.

Nina Kolar in Tilen Lotrič
Žiga Lakner in Nino
Dragan Bulič in Nina Kolar
Nino in Kaja Godeša
Maja Založnik in Jasmina Gregurič
Ingrid Ulaga in Nino

Skupaj s spremljevalno skupino je razgrel občinstvo že po nekaj taktih z njegovo aktualno radijsko uspešnico Rabim te (ta je bila več tednov 2. najbolj predvajana slovenska pesem na radijih pri nas), na odru pa se mu je kot gostja pridružila tudi pevka Anabel. Vzdušje je bilo več kot odlično, energija na odru in pod njim pa neverjetno povezovalna, kot bi vsi bili ena velika glasbena družina.

Nina so prišli podpret številni znani obrazi - od glasbenikov, radijskih in tv urednikov do influencerjev: Tilen Lotrič, Dragan Bulič, Anabel, Cool fotr, Gašper Rifelj, Maja Založnik, Bassless, Matjaž Kumelj, Franci Zabukovec, Žiga Lakner, Neža Pančur Nessy, Klemen Mramor Clemens, aktualni Mister Slovenije Simon Blaževič ...

Po uradnem nastopu so se obiskovalci lahko z Ninom tudi fotografirali v za to pripravljenem foto kotičku, z vsako uro so bile fotografije bolj sproščene in spontane. Kljub temu, da je za organizacijo dogodka poskrbela nekdanja radijska voditeljica, zdaj piarovko Barbara Pirh, je Nino tokrat sam povezoval dogodek in v sproščenem duhu povedal tudi nekaj zanimivih prigod iz obdobja nastajanja nove plošče.

Pred Ninom je še veliko projektov, njegov glavni cilj pa je trenutno ta, da nove skladbe pridejo v srca ljudi kot že mnoge poprej.

Priporočamo