Nina Pušlar je zapeljala Boštjana Avblja?

22. 12. 2015

Kaj nastane, če združite pokalnega Renaulta Twinga, prvaka Boštjana Avblja, prikupno pevko Nino Pušlar in dirkališče Raceland? Športni dan. Šalo na stran, pri Avto magazinu so naredili dirkaški test nacionalnega dirkalnika, zraven pa Boštjana še zaposlili z dajanjem inštrukcij, kako biti hiter. In Nina se je odlično znašla!

Nina Pušlar se je prav z veseljem pomerila na tem dirkaškem dnevu. Najprej se je ogrela s serijskim Twingom, nato pa se je zapeljala nekaj krogov z Avbljem, da ji je razložil idealno dirkaško linijo, točke zaviranja ter pospeševanja. Čas 1.21:73 je nato izboljšala za skoraj tri sekunde, zato se je novopečeni prvak odločil, da jo posadi še na sovozniški sedež dirkalnika in za konec še za volan.

"Zelo sem uživala, saj je Boštjan res talent. Škoda, da dirkališče nima tudi hitrih ovinkov, bi bila izkušnja še bolj pristna," je čebljala, medtem ko so jo pripenjali s šesttočkovnim varnostnim pasom.

No, Nina se je izkazala tudi s tekočo vožnjo dirkalnika, čeprav je enkrat zaradi širokih podplatov pohodila tako stopalko za zavoro kot tisto za plin in s pokalnim Twingom sta posledično pokosila del trave na krškem dirkališču.

Sicer pa si več o tem oglejte kar v videu zgoraj, o tem, kaj vse fantje iz uredništva Avto magazin tudi sicer še počnejo (in znajo), pa preverite na www.avto-magazin.si!

Nina Pušlar na Racelandu