Noč Modrijanov 2018: Po vstopnice na Petrol že 1. junija dalje!

Noč Modrijanov 2018: Po vstopnice na Petrol že 1. junija dalje! (foto: Modrijani Press) Modrijani Press
29. 4. 2018

Leto 2018 znova prinaša Noč Modrijanov, prireditev v dveh zaporednih večerih, v četrtek in petek, 25. in 26. oktobra, v celjski dvorani Zlatorog. Letos bo vstopnice mogoče kupiti od 1. junija (od 9. ure) na Petrolu.

Noč Modrijanov bo tokrat potekala s podnaslovom Tu smo doma, Modrijanom (Rok Švab, Blaž Švab, Franjo Oset, Peter Oset) se bodo na odru Noči pridružili mnogi slovenski glasbeniki in plesalci.

Posebna energija Noči Modrijanov je na dosedanjih prireditvah v Celju vsako leto združila 12 tisoč obiskovalcev, Modrijani pričakujejo, da bo tako tudi letos, ko organizirajo že 16-o Noč zapored. Priprave z vajami za Noč že intenzivno potekajo, medtem pa Modrijani še obilo nastopajo in snemajo nove pesmi.

Vsestransko in pridno delo še naprej prispeva k njihovi priljubljenosti, na podelitvi medijskih nagrad Žarometi 2018 smo Modrijane oziroma njihove člane srečali kar v štirih kategorijah: za glas leta, za pesem leta (z Isaacom Palmo, Hočem le tebe), za voditelja razvedrilne oddaje (Blaž Švab) in za televizijsko oddajo (Slovenski pozdrav, TV Slovenija).

»Počaščeni smo bili in ganjeni,» je o tem povedal Blaž Švab.

Modrijani