Noč Modrijanov 2018: Scenarij je dolg skoraj 5 metrov!

Noč Modrijanov 2018: Scenarij je dolg skoraj 5 metrov! (foto: Modrijani Press) Modrijani Press
22. 10. 2018

Nekaj več kot sedemsto glasbenikov in plesalcev bo ta četrtek in petek, 25. in 26. oktobra, v celjski dvorani Zlatorog udejanjilo scenarij Noči Modrijanov 2018, ki je natiskan dolg natanko 4 metre in 80 centimetrov. Letošnja Noč s podnaslovom Tu smo doma bo govorila o Slovenkah in Slovencih in o Sloveniji.

»Modrijani smo se pripravljali zadnji dve leti. Obljubljamo, da bomo tudi tokrat na odru pokazali vse kar znamo, prepričani pa smo še, da vas bodo naši gostje navdušili,« je povedal pevec Modrijanov, Blaž Švab. Obenem Modrijani sporočajo, da so te dni zelo zadovoljni, saj je njihova priredba pesmi Rock me minuli konec tedna dosegla 6 milijonov ogledov. Rock me so premierno predstavili prav na Noči Modrijanov pred dvema letoma.
 
Kot je že nekaj časa znano, sta oba večera Noči Modrijanov razprodana. Prireditev si bo skupaj ogledalo okrog 12 tisoč obiskovalcev.
 
Noč Modrijanov bo v Celje pripeljala več tisoč obiskovalcev iz vseh koncev Slovenije. Na vpadnicah v knežje mesto je v četrtek in petek popoldne pričakovati gostejši promet, občasno krajše zastoje. Organizator poziva obiskovalce, da se na pot odpravijo pravočasno ter da upoštevajo navodila redarjev in policistov.