Nogometaš Kolašinac pogumno nad zamaskiranega napadalca: Ubranil je tudi Mesuta Özila!

Nogometaš Kolašinac pogumno nad zamaskiranega napadalca: Ubranil je tudi Mesuta Özila! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: STA
26. 7. 2019

Sead Kolašinac, nogometni reprezentant Bosne in Hercegovine, se je na severu Londona pogumno zoperstavil zamaskiranemu napadalcu z nožem in se skupaj s soigralcem v Arsenalu Mesutom Özilom ubranil napada.

Na posnetku, ki je zaokrožil po družabnih omrežjih, je 26-letni Kolašinac izstopil iz avta, v katerem sta bila z bila z nekdanjim nemškim reprezentantom, ter se pognal nad napadalca. Ta je pobegnil na motorju.

Iz Arsenala so novico že potrdili in obenem dodali, da sta nogometaša nepoškodovana in dobro. Tudi policija je potrdila, da je dobila prijavo napada, poročajo tiskovne agencije.

"Dobili smo prijavo, da so napadalci na motorju skušali oropati moškega, ki je vozil avtomobil. Voznik in njegov sopotnik nista bila poškodovana in sta prišla v bližnjo restavracijo v Golders Greenu, kjer sta govorila s policisti. Zaenkrat še ni bilo aretacij, preiskava pa poteka," je povedala tiskovna predstavnica londonske policije.

To ni bil prvi oborožen napad na nogometaše na ulicah britanske prestolnice. Leta 2016 so z orožjem grozili Andyju Carrollu, ko je bil ta nekdanji igralec West Hama na poti s treninga.