Nogometaši kranjskega Triglava poskrbeli za šibkejše

Dres Mateja Poplatnika (foto: Press) Press
14. 12. 2017 | Promocijsko sporočilo

Med nogometaši je letos že drugič kraljevala dobrodelnost. Prijateljska tekma med NK Triglav & prijatelji - All-Stars Gorenjska ter z dražbo športne opreme je prinesla: 980 kosov prehrambnih izdelkov / 487 kilogramov. Iztržek dražbe pa je nanesel na 2500 €.

Prijateljska tekma
Od leve Siniša Brkič (športni direktor NK Triglav Kranj), Marjan Brezar (najstarejši še živeči nekdanji nogometaš NK Triglav Kranj), Brin (mladi nogometaš kluba, ki je v nagradni igri prejel podpisan dres Poplatnika) in Gregor Bergant (vodja mladinske šole NK Triglav Kranj).

Najbolj "vroča" sta bila podpisana dresa Davida Zeca (NK Triglav Kranj) in Emmanuela Adebayorja (Istanbul Bašakšehir), kupca sta za vsakega od teh namenila 350 evrov. Izdelki bodo razdeljeni Materinskemu domu Gorenjska in Varni hiši Gorenjska, sredstva zbrana z dražbo pa romajo v solidarnostni sklad kluba, ki bo tako več kot 10 mladih nogometašev iz socialno ogroženih družin odpeljal na zimske priprave v Umag.

"Marsikdo bi rad šel na zimske priprave, vsi bi radi imeli enako opremo . Bistvo je enostavno, v klubu si želimo, da smo vsi ena ter velika družina in da imajo vsi enake pogoje. Gojimo pripadnost klubu od malih nog. Ne glede na to, kaj se nam dogaja na in ob igrišču, mi imamo vedno visoko dvignjene glave," je dejal predsednik NK Triglav Kranj Beno Fekonja, ki je do prve pavze v prvi ligi (prenosi na Šport TV), zelo ponosen na svoje fante.

Priporočamo