Noro! Zaradi Petdesetih odtenkov sive se odpirajo dodatne dvorane!

11. 12. 2014
Deli
Evforija se stopnjuje!

Kolosej začel s prodajo vstopnic za posebni valentinovi predstavi Petdeset odtenkov sive, Cineplexx pa v Celju in Murski Soboti pa je odprl še dodatni dvorani za polnočni premieri.

Evforija okoli prihajajočega filma Petdeset odtenkov sive se ne umirja, temveč stopnjuje! Kolosej je danes vsem zaljubljencem omogočil nakup vstopnic za posebni valentinovi predstavi, ki se bosta odvili 14. februarja ob 20. uri v Ljubljani in Mariboru; iz Cineplexxa pa so nas obvestili, da so zaradi preseženega povpraševanja odprli dodatni dvorani za polnočni premieri filma, in sicer na njihovih lokacijah v Celju in Murski Soboti.

Številni slovenski privrženci in privrženke najbolj erotične knjižne serije tega stoletja so v preteklih tednih razgrabili izjemno zaželene vstopnice za polnočne premiere, ki se bodo odvile minuto čez polnoč v noči iz srede na četrtek, 12 februarja, v vseh Kolosejevih in Cineplexxovih kinematografih. Medtem ko smo že poročali o razprodani dvorani v Ljubljani, sedaj tovrstna novica prihaja še iz Celja in Murske Sobote. Da bi zadostili preseženem povpraševanju so na omenjenih lokacijah odprli dodatne dvorane.

Sijajna novica za vse, ki nimajo idej bodisi za novoletno darilo bodisi za valentinovo, pa je, da so v Koloseju že na voljo tudi vstopnice za posebni valentinovi predstavi, ki bosta v Ljubljani in Mariboru zapeljevali občinstvo na praznik ljubezni.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik