Noro! Zaradi Petdesetih odtenkov sive se odpirajo dodatne dvorane!

11. 12. 2014

Kolosej začel s prodajo vstopnic za posebni valentinovi predstavi Petdeset odtenkov sive, Cineplexx pa v Celju in Murski Soboti pa je odprl še dodatni dvorani za polnočni premieri.

Evforija okoli prihajajočega filma Petdeset odtenkov sive se ne umirja, temveč stopnjuje! Kolosej je danes vsem zaljubljencem omogočil nakup vstopnic za posebni valentinovi predstavi, ki se bosta odvili 14. februarja ob 20. uri v Ljubljani in Mariboru; iz Cineplexxa pa so nas obvestili, da so zaradi preseženega povpraševanja odprli dodatni dvorani za polnočni premieri filma, in sicer na njihovih lokacijah v Celju in Murski Soboti.

Številni slovenski privrženci in privrženke najbolj erotične knjižne serije tega stoletja so v preteklih tednih razgrabili izjemno zaželene vstopnice za polnočne premiere, ki se bodo odvile minuto čez polnoč v noči iz srede na četrtek, 12 februarja, v vseh Kolosejevih in Cineplexxovih kinematografih. Medtem ko smo že poročali o razprodani dvorani v Ljubljani, sedaj tovrstna novica prihaja še iz Celja in Murske Sobote. Da bi zadostili preseženem povpraševanju so na omenjenih lokacijah odprli dodatne dvorane.

Sijajna novica za vse, ki nimajo idej bodisi za novoletno darilo bodisi za valentinovo, pa je, da so v Koloseju že na voljo tudi vstopnice za posebni valentinovi predstavi, ki bosta v Ljubljani in Mariboru zapeljevali občinstvo na praznik ljubezni.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri