Nova Gorica bo gostila največji zimski elektronski festival v regiji

Nova Gorica bo gostila največji zimski elektronski festival v regiji (foto: Klemen Stular) Klemen Stular
11. 1. 2015

3-dnevni Eco Festival: Winter Wonderland bo postregel z nastopi mojstrov, kot so Dave Clarke, Space DJz, Pet Duo, Fernanda Martins in David Moleon. Dvojček našega vodilnega poletnega rejva, bo ponudil vse, kar ponujajo vrhunski tehno festivali – prvič v Sloveniji tudi 'indoor camping'!

Ste pripravljeni na WINTER WONDERLAND, zimsko izdajo našega največjega elektronskega festivala, ki se je že umestil tudi na evropski festivalski zemljevid?

Ker je Goriška v zadnjh letih prevzela primat na domači tehno sceni, je skrajni čas, da se v mesto ob Soči, ki je pred desetletjem že gostilo legendarno EUroro s Carlom Coxom, vrne vrhunski dvoranski elektronski festival z zavidljivim mednarodnim programom in regionalnim dometom. In kdo je boj poklican za izvedbo, če ne ECO Festival?

V šestih letih rasti in razvoja je ECO postal sinonim za tehno vseh odtenkov. Festival gosti najboljše svetovne tehno dižeje in live acte, odlično atmosfero, vrhunsko organizacijo in tehnično izvedbo ter strastne žurerje pa so pohvalili mojstri, kot so Sven Vath, Chris Liebing, Cristian Varela, Rush, Ben Sims, Pet Duo in številni drugi.

WINTER WONDERLAND bo nadaljeval to sago in kot most med dvema poletnima srečanjema tehno plemen poskrbel za zimsko nadgradnjo utečene poletne avanture. Tridnevni elektronski spektakel bo ponudil novo žurersko doživetje, pol ducata svetovnih zvezd, stebre domače tehno scene, ob vsej običajni logistiki, ki pritiče taki prireditvi, pa kot prvi rejv v Sloveniji ponudil tudi kampiranje v dvorani.

Si upate?

Info

ECO Festival - WINTER WONDERLAND

30. 1. - 1. 2. 2015 @ Športni Center HIT * Šempeter pri Novi Gorici

Priporočamo