Nova knjižna bera romanov, biografij in priročnikov

Nova knjižna bera romanov, biografij in priročnikov (foto: profimedia) profimedia
30. 4. 2015

Naj kakšna od še vročih knjižnih novosti, ki so izšle tik pred prazniki, popestri prihajajoče praznike in poznopomladanske vikende.

Glede na to, da nam vremenoslovci za naslednje dni obljubljajo številne zapoznele aprilske muhavosti, boste gotovo veseli najave kar dveh ženskih romanov in enega znanstveno-fantastičnega branja. Po knjigah Ljuba moja pošast Elizabeth Hoyt in Povabilo na ples avtorice Mary Balogh bodo najverjetneje posegale predvsem ženske, zato pa bo Bratovščina Oliverja Bowdena k branju pripravila še kakšnega moškega.

V založbi Učila je izšla tudi odkrita, provokativna in neizprosna biografija Bowie, ki jo je podpisala Wendy Leigh, željni duhovnih branj pa bodo radi posegli po Orisu večnosti izpod peresa dr. Aleksandra, nevrokirurga, ki se skupaj s soavtorjem Ptolemyjem Tompkinsom sprašuje o možnostih posmrtnega življenja.

Za vse, ki jim je pomemben zdrav način življenja in zdrava prehrana, so izdali tudi štiri priročnike. Na knjižnih policah novitet boste odslej našli knjigo Preprosto razstrupljanje Marion Grillparzer, ki med drugim ponuja tudi sedemdneni program za razstrupljanje z okusnimi recepti in koristnimi napotki, pa knjigico Zeleni smutiji Christiana Gutha in Brukharda Hickischa ter Hujšajmo s smutiji avtorice Chantal-Leur Sandjon in Veganstvo za začetnike Ruedigerja Dahlkeja.

Iz tiskarne pa naravnost na knjižne police knjigarn Felix prihaja tudi nov del iz serije priljubljene mladinske junakinje Brine Brihte.

Nekaj novitet bomo v prihodnjih dneh tudi podrobneje predstavili, kakšno od njih pa tudi podarili na naši facebook strani.

Priporočamo