Nova sezona šova Moj dragi zmore z Lili Žagar in Markom Potrčem je že tukaj!

27. 1. 2015

Peta sezona šova Moj dragi zmore bo prvič na sporedu Planet TV že v torek, 3. februarja, ob 20. uri. Šov Moj dragi zmore bo v tej sezoni bo pred kamerami združil par iz zasebnega življenja, Lili Žagar in Marka Potrča, pari pa se bodo to sezono merili po regijah.

Lili in MarkoNova sezona hazarderskega šova Moj dragi zmore prihaja na Planet TV že v torek, 3. februarja, ob 20. uri, ko si bodo gledalci prvič v zgodovini formata priljubljene oddaje v vlogi voditeljskega para ogledali par iz zasebnega življenja, Lili Žagar in Marka Potrča. Marko in Lili sta pri snemanju sodelovala tudi pri pisanju scenarijev, zato si lahko obetamo veliko šal, ki temeljijo na resničnem življenju našega najboljšega voditeljskega para ...

Urednik oddaje ostaja izkušeni Miha Brajnik, ki bo v petek, 30. januarja, ob 20. uri tudi posebni gost najbolj spontane komedije Ustreli!

Šov Moj dragi zmore, v katerem ženske stavijo na sposobnosti svojih moških, z novo sezono prinaša še bolj drzne in zanimive izzive, oddaje pa bodo tematske, saj se bodo v njih za 5.000 evrov potegovali tekmovalci glede na regijo, iz katere prihajajo. V prvi oddaji se bodo tako spopadli pari iz Ljubljane, v drugi bomo videli boj Gorenjcev, v tretji pa bodo izzive prestajali Štajerci.

Moj dragi zmore bo na sporedu vsak torek ob 20. uri z izjemo 17. in 24. februarja, ko bomo na Planet TV prenašali najatraktivnejšo torkovo tekmo Lige prvakov.