Dogodki Promocijsko sporočilo

Novembrski Ladies Night v Cineplexxu bo božično obarvan. Prihaja romantična komedija Last Christmas!

12. 11. 2019
Deli
Novembrski Ladies Night v Cineplexxu bo božično obarvan. Prihaja romantična komedija Last Christmas! (foto: promocijski material)
promocijski material

Se še spominjate pesmi, ki jo je pred 35. leti napisal George Michael? Pesem Last Christmas, ki je postala nepogrešljiva znanilka božičnega vzdušja. »Last Christmas, I gave you my heart. But the very next day you gave it away. This year, to save me from tears. I'll give it to someone special.« ... Kaj pa letos?

Letos pa bo za božično vzdušje v kinematografih pričarala istoimenska romantična komedija z Emilio Clarke in Henryem Goldingom v glavnih vlogah, ki so jo navdihnili ritmi Georgea Michaela z naslovom Last Christmas. V filmu bomo slišali že znane skladbe slavnega pevca, pa tudi nekaj novih, ki še nikoli niso bile objavljene.

Kdaj ste bile na zadnje v kinu s prijateljico? Pridružite se nam na Ladies nightu z romantično komedijo Last Christmas!

Ladies Night s filmom Last Christmas bo v sredo, 27. novembra ob 20:00. Obiskovalke se bodo razveselile promocijskega izvoda revije Story ter super prazničnih darilc:  paket vatic Cotoneve in tester tekoče podlage Max Factor. Pred filmom bo tudi žrebanje za darilna paketa Rimmel in Christina Aguilera.

Vstopnice so že v prodaji. Lahko jih kupite TUKAJ.

O filmu: Kate (Emilia Clarke) v trgovini z božičnimi okraski dela kot prodajalka, svojo službo pa, medtem ko mora biti oblečena v palčico in zvončkljati s škornji, sovraži. Njeno življenje je polno slabih odločitev, hodi na avdicije, za njo je več neuspešnih zmenkov in prav nič ji ne gre po maslu. Ko v njeno življenje vstopi Tom (Henry Golding), se ji življenje obrne na glavo in zdi se preveč dober, da bi bil resničen. In ko se London pripravlja na enega najčudovitejših praznikov v letu – božič, se zdi, da jima bližina ni usojena. A včasih je treba pustiti, da sneg pade, kamor lahko, včasih je treba prisluhniti srcu … in treba je imeti upanje.