Novi napovednik, v katerem vas bo Chris Hemsworth nasmejal do solz

4. 5. 2016

Čeprav smo že navajeni, da hollywoodski komični zvezdi Melissa McCarthy in Kristen Wiig v svojih filmih prevzameta vajeti, ko gre za humor, nam novi napovednik za IZGANJALCE DUHOV razkriva, da tokrat mogoče ne bo tako.

V videu, ki vam ga predstavljamo, boste osupnili nad komičnim talentom, ki ga skriva tudi filmski zvezdnik Chris Hemsworth. Spoznali boste namreč, da Hemsworth ni samo očem prijazen možakar, temveč tudi pravi pravcati komik in da se prav okoli njega vrtijo najslastnejše komične domislice iz nove različice IZGANJALCEV DUHOV, ki bo pri nas na sporedu od 28. julija.

Chris Hemsworth se bo poleti namreč pridružil skupinici izganjalk duhov – Melissi McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon in Leslie Jones – in to celo kot njihov ... tajnik. Kako se bo znašel na novem delovnem mestu (oziroma kako se ne bo znašel), nam razkriva noro smešni video, kjer njegove soigralke priznavajo, da so med snemanjem komaj zadrževale smeh; Leslie Jones pravzaprav še kar ne more dojeti, da je tako nadarjen in čeden moški lahko obenem tudi tako zabaven.

Akcijsko komedijo IZGANJALCI DUHOV je režiral Paul Feig, ki je občinstvu verjetno najbolj znan po rekordni uspešnici Dekliščina, kjer sta prav tako igrali Melissa McCarthy in Kristen Wiig. V IZGANJALCIH DUHOV bo Feig združil vse elemente paranormalnih bitk, ki so bili značilni za izvirnik, z goro novih (pa tudi nekaj starih, a nam zelo znanih) likov. Poleg omenjenih glavnih igralk (in igralca) nas bodo v stranskih vlogah navdušili še Andy Garcia, Michael Kenneth Williams, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver in Bill Murray.

Scenarij za film je s Feigom podpisala Katie Dippold, ki je z njim že sodelovala pri akcijski komediji Drzni par z Melisso McCarthy in Sandro Bullock. Ob povsem novi igralski zasedbi in povratku priljubljenih starih likov ne gre dvomiti, da nas poleti čaka reševanje sveta, kakršnega še nismo videli.

Akcijska hit komedija IZGANJALCI DUHOV bo v domačih kinematografih od 28. julija!