Dogodki Promocijsko sporočilo

Novi Playboy z intervjujem plesne prvakinje Kristine De Ventus!

14. 10. 2016 | Vir: Playboy
Deli
Vabljeni v svet vsega, kar moške zabava (foto: Playboy Slovenija)
Playboy Slovenija

Klepetali smo s plesno prvakinjo Kristino De Ventus, Charlie Sheen pravi, da naj volimo kar njega, tokrat pa še ekskluzivna rubrika PlayStyle z vsem, kar morate vedeti o principih lepega videza.

Središčno mesto v novem Playboyu torej predstavlja pogovor s karizmatično damo, svetovno in štirikratno državno plesno prvakinjo ter mednarodno priznano gibalno pedagoginjo, ki danes tako moške kot ženske vseh starosti, izobrazbe in poklicev vodi s posebnim starodavnim gibalno-plesnim sistemom za spoznavanje telesa in človekove notranjosti. 

V novem Playboyu pa boste lahko brali tudi:

  • O tem, kaj ima najbolje plačani TV-zvezdnik vseh časov povedati o: razkritju z okužbo HIV, življenju rokerskega zvezdnika in o Donaldu Trumpu. Charlie Sheen pravi: "Raje volite mene."
  • V ekskluzivni rubriki Playstyle vas čakajo odlične ure, privlačni čevlji, najboljši modni dodatki, pa tudi najbolj ostri noži in kaj smo počeli pri kuharskem mojstru Binetu na Gosposki 9 v Ljubljani.
  • O umetnosti nošenja brade se je že ogromno pisalo, bolj malo pa je bilo podanih besed na temo britja in britvic. Kje se je začelo, kako se je razvijalo, kakšna rezila smo si moški tiščali na goltanec skozi pretekla stoletja in zakaj danes plačujete nenormalne cene za zamenljive nastavke vaše ročne britvice. Pozor: obstaja alternativa!

Preberite več na Playboy.si