Nuška Drašček s sinom na Čarobni dan

Nuška Drašček s sinom na Čarobni dan (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
27. 8. 2019

Priljubljena pevka Nuška Drašček je ena tistih estradnic, ki se rada odzove povabilom na dobrodelne nastope, še posebej, če gre za otroke.

Prav zato bo tudi letos nastopala na Čarobnem dnevu v Arboretumu Volčji Potok, ki bo v nedeljo, 1. septembra, ponovno na stežaj odprl vrata zabavi in čarobnim trenutkom, ki kar kličejo družine na nepozabna doživetja.

Prireditev bo letos še toliko bolj slavnostna, saj Čarobni dan v Arboretumu praznuje že deseto obletnico. "Zelo se veselim. Vedno me razveseli, ko taki lepi dogodki praznujejo tako visoke jubileje - še posebej, ker vem tudi, koliko truda je vloženega v organizacijo tovrstnih prireditev," je povedala Nuška, ki je ena od ambasadork Čarobnega dne.

"Se mi zdi, da se je vse zgodilo precej spontano, saj se na dobrodelne dogodke praktično vedno odzovem, če le imam čas in tako smo se s "čarobniki" nekajkrat ujeli... in ker Čarobni dan vedno pomeni veliko pozitive in otroške srčnosti, se ga vsakič razveselim," je še dodala Nuška, ki bo letos s seboj pripeljala tudi sina Luko, ki bo spetembra praznoval že devet let.

Besedilo: Sandra Bratuša

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri