Nuška Drašček se odlično znajde tudi v vlogi vohunke

Nuška Drašček se odlično znajde tudi v vlogi vohunke (foto: Cineplexx) Cineplexx
1. 6. 2015

Cineplexx Kranj je v soboto gostil predpremiero filma Vohunka v katerem spremljamo Susan Cooper (Melissa McCarthy) na tajni misiji, kjer ne manjka komičnih prizorov. V sproščenem večeru polnem smeha so se med ljubitelje komedij pomešali tudi znani Slovenci.

V film, kjer se Susan Cooper (Melissa McCarthy) kot neopazna analitičarka iz obveščevalne agencije Cia preobrazi v junakinjo dneva, se je odlično vživela pevka Nuška Drašček, ki je na predpremiero prišla oblečena v slogu, ki so ga gledalci kasneje lahko opazili tudi na velikem platnu. Majica za ljubitelje mačk je namreč ena izmed preoblek, ki jih vohunka v filmu uporabi za svojo krinko.

Da pa bi bila preobrazba v vohunko še popolnejša, si je Nuška nadela še lasuljo in sedla na motor s kakršnim glavna protagonistka v filmu drvi po ozkih uličicah evropskih prestolnic.

V vlogi vohunov suverena tudi vrhunska športnika

Da je komedija odlična tudi za sproščen moški večer sta dokazala mladinski svetovni prvak v superveleslalomu Miha Hrobat in hokejist Tomaž Trelc, ki sta se prav tako dobro vživela v vlogo vohunov, nič manj navdušena pa nista bila niti predstavnika Bled Film Festivala Danijel Utješanović in Marko Gajić.

Film v katerem med znanimi obrazi komedije blesti tudi igralec, ki smo ga sicer vajeni iz akcijskih filmov Jason Statham pa je v Cineplexx Kranj privabil tudi izpadla barovca, Emija Nikočevića in Evo Puppis.

Priporočamo