O tem videu posnetku po Emi govori prav vsa Slovenija

O tem videu posnetku po Emi govori prav vsa Slovenija (foto: Alesh Maatko) Alesh Maatko
25. 2. 2020

Zadnje čase je tako na Emi kot tudi na Evroviziji vse (pre)večkrat spremljevalni šov program precej boljši kot pa same tekmovalne pesmi. In nič drugače ni bilo na Emi 2020, kjer je Klemen Slakonja poskrbel za genialne evrovizijske preobrazbe, ki odmevajo tudi v tujino.

Šestminutni video posnetek, kjer se voditelj Eme - igralec in mojster imitacij Klemen Slakonja - prelevi v prav vse nekdanje slovenske evrovizijske predstavnike, je po Emi najbolj priljubljen posnetek na spletu, o njem pa - kot o vrhuncu Eme - z navdušenjem govori prav vsa Slovenija, ki vse skupaj s kratkimi besedami opisuje kot vrhunsko, genialno, predvsem pa nepozabno. Seveda ob tem ne manjka pozivov, da bo Klemen Slakonja naš naslednji evrovizijski predstavnik ...

Seveda gre velika zasluga za odlične imitacije številni ekipi in predvsem Emperi, mojstru ličenja in maske, ki je imel na voljo, kot nam je zaupal, le slaba dva dneva. Prvi dan so snemali 19 ur, drugi dan pa praktično od jutra do jutra. Skupaj so naredili 31 različnih evrovizijskih obrazov.

Nad imitacijami so bili navdušeni tudi naši nekdanji evrovizijski predstavniki, ki so v svojih instagram storyjih delili navdušenje, sploh Regina ni mogla skriti veselja nad 'nosečniškim trebuščkom'. Katera imitacija pa je najbolj navdušila vas?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready for Ema 2020 with @emperamakeupartist 🔥#ema2020

A post shared by Klemen Slakonja (@klemenslakonja) on