Ob 10. obletnici Radia Ekspres: Koncert z dušo Sam's Fever z Big Bandom Nova

10. 6. 2016

Radio Ekspres je svojo 10. obletnico delovanja proslavil skupaj z najboljšim Elvis Presley cover bandom v Evropi. V Festivalni dvorani so v sredo, 8. junija 2016, priredili koncert Sam's Fever z Big Bandom Nova, Jazzvo in drugimi gosti. Na koncertu je goste sprejela in prva nagovorila novopčena jutranja ekipa Radia Ekspres – Brigita Potočki, Grega Murn in Nika Popit.

Koncert, na katerem je bilo težko sedeti

Če se je koncert začel sede z najlepšimi baladami, ki jih je prepeval Elvis Presley, so Sam's Fever do konca koncerta na noge spravili slehernega obiskovalca. Festivalna dvorana je dihala v ritmu uspešnic Elvisa Presleyja, kot so Viva Las Vegas, Blue Suede Shoes, Hound Dog in drugimi tudi poznejšimi hiti z zametki disca.

Dvorana je obnemela, ko je pevec skupine Samuel Hudl napovedal eno in edino pesem, ki jo je Elvis le redko odpel v živo Always on my mind. »Ko sta se Elvis in Priscilla že razhajala, je Elvis ob prepevanju te pesmi le stežka zadrževal solze, zato je zelo težko najti njeno live različico,« je povedal Samuel Hudl, ki je zgodbo izvedel od najbližjih Elvisovih sodelavcev in prijateljev. Z njimi je skupina Sam's Fever preživela dober teden na križarjenju TCB Cruise 2016 ravno v času, ko je Priscilla Presley praznovala 71. rojstni dan.

10 let, 10 dni in 10 daril vsak dan

Na koncertu je goste nagovorila novopečena sicer pa zelo živahna jutranja ekipa Radia Ekspres; Brigita Potočki, Grega Murn in Nika Popit, ki je s poslušalci vsak delavnik med 6. in 10. uro. Ob 10. rojstnem dnevu radia poleg tega (namesto sprejemajo) darila podarjajo poslušalcem, in sicer 10 dni vsak dan po 10 rojstnodnevnih daril.

Doslej so poleg slastnih tort podelili že vikend počitnice v Ankaranu, polet z balonom, športno opremo, doživetje oskrbnik v ZOO Ljubljana za en dan, ... še vedno pa čakajo na trenutek, ko bodo lahko oddali vrhunski sesalnik, pralni stroj, retro kolo, celoletno kino vstopnico za družino in druga super darila. Pridružite se jim lahko vsako jutro na 106,4 in 106,1 MHz, več o praznovanju pa izveste na www.radioekspres.si.