Obeta se nam festival za mlade vseh starosti - Castle Kolpa Music festival!

9. 7. 2019 | Vir: Lady
Deli

Ko se vrhunska glasba, prekrasna narava in izjemna ponudba zlijejo v odličen ekološko usmerjeni festival za mlade vseh starosti – to je Castle Kolpa Music festival.

Letošnji drugi Castle Kolpa Music Festival, ki bo potekal od 31. julija do 4. avgusta, bo nekaj res posebnega, saj se boste lahko na njem, dragi bralci, zabavali ob kar 30 glasbenih skupinah in 20 didžejih, ki prihajajo iz različnih koncev sveta.

plaža

Naravne danosti prekrasne kostelske občine bodo v organizaciji Intalite, d. o. o, ki je znan po vrhunski koncertni in festivalski tehniki, tudi letos ponudile vrhunski festivalski spektakel za mlade in mlade po srcu na kar treh odrih: Dragon Stage, Arena Experience in Odru na plaži. Ob obfestivalskih dejavnostih, kot so stand up predstave, športne igre, delavnice, projekcije filmov in drugih, je na voljo tudi plaža na reki Kolpi

Kakšen je program?

V sredo, 31. julija, bo predfestivalski večer – akustični večer pod zvezdami, na katerem boste lahko prisluhnili skupinam Tabu, Društvo mrtvih pesnikov, MRFY in Fed Horses, kar bo odličen uvod v sam festival. Za ta večer so v prodaji posebne vstopnice, za vse imetnike festivalskih vstopnic pa je večer že vključen v ceno.

Prvega avgusta pa boste, poleg številnih spremljevalnih dogodkov, na Dragon Stageu videli in slišali vrhunske avstralske DUB FX, slovito britansko heavy metal skupino Skindread, izjemni slovenski skupini Elvis Jackson in Noctiferia, hrvaške legendarne rokerje Goran Bare & Majke ter Irdorath. Na Arena Experience odru bo ta večer kraljeval razvpiti nizozemski didžej Sander Van Doorn, nastopili pa bodo tudi Jimmy Clash, Petar Dundov, Sasha Mikac, Arsello in drugi.

Petkov večer, 2. avgusta, bodo na Dragon Stageu zaznamovali nastopi domačih rock velikanov Siddharta, jamajške reggae skupine Inner Circle, slovite hrvaške skupine Psihomodo Pop, vsem znane domače punk rock legende Pankrti, nato Multiball in Back Ivy, na elektronskem odru Arena Experience pa bo nastopil Jay Hardway, ob njem pa Galoski, Avadox, Saberz, Sid Cisse in drugi.

Sobotni veliki finale na glavnem odru Dragon Stage bo pripadel legendarni hrvaški skupini Parni Valjak, ameriški metal skupini Soulfly z razvpitim Maxom Cavalero (znanim tudi iz skupine Sepultura), angleški rapcore, dub, dancehall in ragga skupini Asian Dub Foundation, nato La Fanfarria Del Capitan (Argentina), Captain Morgan's Revenge in Jaja Bojz. Arena Experience pa bo gostila svetovno znanega didžeja Umeka, ob njem pa bodo nastopili še Sylvain, Veztax, Wattex, TGW, Busta Row in drugi.

Cenejše vstopnice

Poleg festivalskih vstopnic in vstopnic za akustični večer so na voljo tudi enodnevne vstopnice, katerih cena je nižja le še do 28. junija. Vstopnice so na voljo prek sistema eventim.si ter na pooblaščenih prodajnih mestih Eventim in na bencinskih servisih Petrol.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan