Objokana Jelena Rozga predstavlja novo pesem

Objokana Jelena Rozga predstavlja novo pesem (foto: Petar Vilovic) Petar Vilovic
1. 2. 2019

Nova pesem Jelene Rozga odkriva emotivno stran ene največjih zvezd naše regije. Splitčanka je prejšnjem spotu navduševala z gibčnostjo, tokrat pa gledalcem verižno na obraz pričara solze. Pesem je napisala Emina Jahovic, Jelena pa je v pesmi našla sebe in postavila nov standard za balade.

»Ta pesem ima za mene posebna čustva, vidim pa tudi, da jo tako doživljajo vsi okoli mene. Redke so pesmi, ki vam dokler jo pojete v trebuhu ustvarjajo občutek, kot, da si v lasti pesmi, ker je tako močna, čista in surova. Pesem Moje prolječe mi je zelo težko odpeti, ampak ob enem mi nikoli ni bilo lažje, ker prvič čutim, da je to moja pesem. Ona mi teče po žilah. Tokrat nisem predstavila pesmi, predstavljam svoje srce, v par minutah. Prvič v karieri je to moja pesem in jaz sem njena. «, čustev ni mogla skriti Jelena, ki je pesem Moje prolječe posvetila vsem ženskam, ki so preživele ljubezen, bolečino, srečo in žalost.

Velik del emocij prenaša tudi videoopodobitev, ki pa ni nič manj dramatična od samega besedila čustvene pesmi.

»V spotu res jokam, pesem me tako prevzame, da enostavno ne potrebujem igrati ničesar. Mislim, da ljudje občutijo to iskrenost in na lastne oči sem videla, kako se moja ekipa joka, ko gledajo spot. Spot je tako kot pesem, čudovit ampak zelo žalosten.«, je o spotu povedala Jelena.

Značke: Jelena Rozga