Odbita komedija na večeru za moške navdušila znane Slovence

16. 1. 2015
Deli

Novo filmsko leto se je v kinematografih Cineplexx pričelo z večerom za moške Men'snight, kjer niso manjkali niti znani Slovenci. Ti so svoje trebušne mišice pošteno ogreli ob ogledu komedije Poročna priča d.o.o.z ameriškim komikom Kevinom Hartom v glavni vlogi.

Ta v filmu Poročna priča d.o.o. ponudi zabavo zapravvse okuse. V zgodbi spremljamo bodočega ženina Douga, ki se mora odločiti kdo bo njegova poročna priča, a kaj kmalu ugotovi, da pravzaprav nima nobenih prijateljev.

A ker si tega nikakor ne upa priznati svoji nevesti in bodoči ženi obupno potrebuje pomoč profesionalca, ki ga bo lahko rešil iz te zagate. Tu na pomoč priskoči Jimmy, lastnik in direktor podjetja, ki ponuja usluge poročnih prič in odbita zabava se lahko prične.

Večer za moške v znamenju znanih športnikov

Druženja za moške, na katerem so bile seveda dobrodošle tudi ženske, so se, navdušeni nad komedijo, udeležili znani slovenski športniki. Med njimi deskar na snegu Žan Košir, ki si je tako med uspešno tekmovalno sezono privoščil prost večer za oddih in sprostitev ob ogledu filma na velikem platnu.

Iz vrst športnikov, pa so se ob filmu zabavali tudi hokejista kluba Union Olimpija Miha Logar in Tomaž Trelc ter hokejista kluba Triglav Kranj Jan Markelj in Miha Ahačič.

Komedija kot priprava na popolno poroko

Med obiskovalce večera za moške pa se je pomešal tudi televizijski voditelj in radijski moderator Boštjan Romih z ženo Laro, s katero sta si premiero filma Poročna priča d.o.o. ogledala kot pripravo na tematsko obarvano televizijsko oddajo Popolna poroka, ki jo bo v letu 2015 vodil prav Boštjan.

Ne glede na moško tematiko dogodka, pa se je večera za moške in premiere filma udeležila tudi znana in uspešna plesalka Nadiya Bychkova, ki se je že večkrat preizkusila v manekenskih vodah in tako spoznala priznanega slovenskega fotografa Aleša Bravničarja, ki se je dogodka udeležil v spremstvu žene Špele. Priložnosti, ko je bilo govora o poroki, pa ni zamudila niti modna oblikovalka Maja Ferme, ki ji je družbo na premieri delala Danica Lovenjak.

Večer poln presenečenj

Če je s svojim inovativnim humorjem na večeru za moške v filmu večkrat presenetil igralec in komik Kevin Hart, pa je obiskovalce dogodka še pred filmom presenetilo nagradno žrebanje. Žreb je namreč določil srečneža, ki je kot nagrado prejel fotoaparat FujiInstax, pa tudi dva srečneža, ki sta se razveselila darilnega bona gostinstva Jezeršek.

Ker pa je dogodek minil tudi v družbi hokejistov so ti enega izmed obiskovalcev dogodka presenetili s kompletom dveh vstopnic za EBEL hokejsko tekmo med HDD Telemach Olimpija in Red Bull Salzburg.Prav vsi obiskovalci pa so pred začetkom filma prejeli tudi brezplačno pijačo Powerade.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik