Odpira se Hood Burger na Nazorjevi ulici v Ljubljani!

Odpira se Hood Burger na Nazorjevi ulici v Ljubljani! (foto: HOOD Burger Facebook ) HOOD Burger Facebook
10. 11. 2016

Hood Burger je zgodba o dveh ekonomistih, ki sta po končanem študiju ekonomije neuspešno iskala prvo zaposlitev. Til Pleterski in Klemen Ptičak sta leta 2012 prišla do spoznanja, da v Ljubljani ni mogoče dobiti pravega burgerja, narejenega iz lokalnih sestavin in lastne recepture, zato sta si za cilj postavila razviti recept za najboljši burger v Sloveniji.

Po šestih mesecih razvoja in testiranja jima je uspelo, Hood Burger sta javnosti prvič predstavila avgusta 2012 na stojnici pred Sax pubom!

In odziv je bil fantastičen. Ljubljančani so bili več kot očitno željni in lačni burgerjev. Jeseni istega leta sta ponosno odprla prvo stalno lokacijo na parkirišču trgovskega centra Interspar Vič. Legendarna črna prikolica na Viču se je poleti 2013 prelevila v čisto pravi lokal s teraso. Hood Burger je odprl novo poglavje hitre prehrane v Sloveniji in sprožil slovensko burger revolucijo, ki je sledila v naslednjih letih.

Danes, 10. novembra, pa odpirata še Hood Burger na Nazorjevi ulici v Ljubljani!

Muzika v živo, hood burger in pivo!

Ob otvoritvi nove restavracije na Nazorjevi 4 v centru Ljubljane, vas v četrtek, 10. 11. ob 18h vabijo na Street Party z bandom St. Louis Band iz Beograda, burgerji, pivom in druženjem.

Več o tem tudi na www.hoodburger.si