Oliver in Gibonni z novim singlom 'Sreća'!

17. 6. 2016

Oliver in Gibonni predstavljata novi singl, duet 'Sreća' s skupnega albuma 'Familija', ki je samo dva meseca po izidu dosegel diamantno naklado.

Glasbenika, ki ju veže veliko prijateljstvo in številna glasbena sodelovanja in gostovanja na koncertih, sta zadnji duet objavila pred 22 leti.

Gibonni pravi, da je tema te pesmi sicer kot hoja po tankem ledu, ker je v bistvu avtoironična, ''ko pa sedaj poslušam komentarje prijateljev in publike vidim, da jo bo vsak razumel na svoj način.

Snemati z Oliverjem je vedno je posebna izkušnja, ker je njegov vokal prepoznaven med milijoni izvajalcev in vsakič v pesem vnese sebe tako, kot da je njegova. Oba sva s pesmijo zelo zadovoljna. Na zadnjih koncertih me je prijetno presenetil tudi odziv publike, ki je reagirala že po prvih taktih pesmi in z menoj prepevala besedilo. "

Vse pesmi na albumu je napisal Gibonni, v dveh letih druženja pa je ob dolgih pogovorih in veliko glasbe nastajal na Korčuli in v Splitu.

Skladbe z albuma so publiki že dobro poznane, prvi skupni koncert, s katerim bosta Oliver i Gibonni promovirala novi album, pa bo 27. avgusta v Areni Pula.

Dva in pol meseca pred koncertom je celotni kontigent vstopnic za fan pit prodan, na tribunah pa je še zgolj nekaj prostih mest. Publika je s tem potrdila, da komaj čaka na ta koncertni spektakl, Oliver in Gibonni pa sta obljubila, da bosta na koncertu poleg skladb z albuma „Familija", izvedla tudi številne druge pesmi, s katerimi sta se skozi leta ustvarjanja dotaknila svoje publike.

Za skladbo je režiser Matko Petrić iz koncertnih utrinkov ustvaril videospot, ki si ga lahko ogledate spodaj ...

Priporočamo