Omar Naber po dveh letih z novim singlom ‘Hej, ti!’

17. 2. 2016

Omar Naber se po več kot dveh letih glasbenega premora vrača na sceno s sklabo 'Hej, ti!', s katero napoveduje izid studijskega albuma, ki naj bi izšel že čez nekaj mesecev!

Omar je prevetril svoj glasbeni slog, kar se sliši že v skladbi 'Hej, ti!' in prvič v njegovi karieri slišimo, kako zveni Omarjev vokal brez spremljave električne kitare. Za ta korak se je odločil, ker je bilo že pri samem nastajanju aranžmaja jasno, da bodo električne kitare povsem odveč, obenem pa zaradi odsotnost kitar skladba zveni zelo lahkotno.

'Hej, ti!' je skladba, ki jo je Omar ustvaril popolnoma sam! Je avtor glasbe, sam je tudi odigral na vse instrumente, ki jih slišite v pesmi in sam je poskrbel za njen aranžma. Avtor slovenskega besedila pa je Darko Barbič. Spremljevalni vokal je odpela dolgoletna Omarjeva prijateljica in odlična pevka, Anja Baš s katero se poznata že od sodelovanja v priljubljeni oddaji Bitka talentov.

O pesmi je glasbenik povedal: "Skladba je nastala v neverjetno kratkem času, tako tekst kot sama glasba, vsega skupaj v manj kot uri. To je ponavadi dober znak, glede na to, da so bile vse moje dosedanje uspešnice spisane v trenutku navdiha. Takoj sem vedel, da bo to moj naslednji single. Je tudi prva skladba za katero sem produkcijo in aranžma prispeval sam (zmiksal je sicer Franci Zabukovec)."

Videospot za skladbo je nastal v sodelovanju s podjetjem T-2 v sklopu oddaje Top 4 s Tjašo Kokalj. Na pomoč pri snemanju videospota so, poleg Top4 deklet, priskočile tudi plesalke skupine Mystique Show Group. Snemanje je potekalo v Ajdovščini v letalskem hangarju svetovno znanega izdelovalca jadralnij letal Pipistrel pod taktirko Danijela Vovka in Petra Kleve.

Značke: Omar Naber

Priporočamo