Omar Naber razveselil ženska srca

Omar v družbi Klavdije Miklavžin in Maje Vidmar s Cityparka (foto: Mare Vavpotič) Mare Vavpotič
14. 3. 2017

V mesecu žensk praznujejo ženske, mame, babice in tete. Lepo je, da jim z drobnimi pozornostmi pokažemo, koliko nam pomenijo.

Po hodniku so odmevale Omarjeve balade
Med koncertom je vladalo sproščeno vzdušje

»Prav je, da naše dame opomnimo, da so močnejše in superiornejše od nas moških in da brez njih ne zmoremo ničesar,« je dejal Omar Naber, ki je pripadnice nežnejšega spola razveselil s prav posebnim akustičnim koncertom. Njegove uspešnice Stop, Le srce ne spi, I still carry on in On my way so zapolnile hodnike našega največjega nakupovalnega središča, kjer je na enem mestu zbranih več kot 125 trgovin in lokalov.

»Vzdušje je bilo res prijetno. Veseli smo, da je Omar s svojo sproščenostjo in preprostostjo dan polepšal našim obiskovalkam,« je dejala Klavdija Miklavžin, vodja marketinga v Cityparku. Pevec, ki nas bo letos že drugič v svoji pevski karieri zastopal na Evroviziji in je s pisanjem avtorske glasbe začel pri rosnih 16-ih letih, ostaja skromen in preprost.

Med prepevanjem balad, ki so ogrele ženska srca, je poskrbel tudi za prav posebno presenečenje. V imenu Cityparka je obiskovalkam poklonil živopisano cvetlico. Svoje najbolj zveste oboževalke pa je razveselil tudi s podpisom in skupnim fotografiranjem.

Omar Naber

Značke: Omar Naber

Priporočamo