Omar za ženska srca

6. 3. 2017

Ob prazniku vseh žensk v našem največjem nakupovalnem središču pripravljajo prav poseben ženski večer. Vse romantične duše bo z akustičnim koncertom očaral letošnji zmagovalec Eme, Omar Naber.

Glasbeniku, ki je izdal že pet albumov, se boste lahko na osrednjem prireditvenem prostoru prepustili v sredo, 8. marca, ob 19. uri.

Pevski nastop pa ni edino presenečenje, ki so ga na ta poseben dan pripravili v Cityparku. Na dan žena vas bodo v več kot 125 trgovinah in lokalih razvajali s prav posebnimi ugodnostmi. Vsa dekleta, dame in žene se boste povsem brezplačno lahko prepustile tudi izkušenim rokam vizažistk. Citypark, ki ga vsako leto obišče več kot 9 milijonov ljudi, pa bo vsem predstavnicam nežnejšega spola dan polepšal tudi s cvetjem.

citypark

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 15. rojstni dan, je z več kot 125 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najmodernejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope, s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. V letu 2015 so njihova nakupovalna središča zabeležila 2,69 milijarde evrov bruto prihodka od prodaje. SES nakupovalna središča so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.

Priporočamo