Osvežitev na Mestni plaži Ljubljana kot nalašč za pasje vroče dneve!

Osvežitev na Mestni plaži Ljubljana kot nalašč za pasje vroče dneve! (foto: Laguna Press) Laguna Press
27. 6. 2019 | Promocijsko sporočilo

Vročinski val je tu. Kam se umakniti z razgretega asfalta in kje najti osvežitev v vročih dneh? Laguna Mestni plaža je odprta vsak dan od 9. do 20. ure. Za otroke so vsak dan na voljo brezplačne animacije, številna igrala, otroški bazen z vodnimi efekti, napihljivi rekviziti ... Dobrodošli vsi, ki med vročinskim valom iščete priljubljeno točko za ohladitev in vsestransko sprostitev.

Laguna Mestna plaža je 10 let prejelo naziv Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Laguna nudi več kot samo zeleno oazo z naravno senco in osvežitev v atraktivnih bazenih skupne vodne površine 1.300 m2: fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, odbojko na mivki, mali nogomet, košarka, velik piknik park s športno-rekreativnimi prostori in brezplačno parkirišče.

Kopališče Laguna Mestna plaža bo do 31. avgusta 2019 odprto vsak dan od 9. do 20. ure, v zelo vročih dneh pa se lahko ohladite na nočnem kopanju vse do 24. ure (obvestila za vsa nočna kopanja bodo objavljena na Facebook strani).

Na Laguni imajo otroci višine do 1 metra vedno prost vstop, saj ti obiskovalci najbolj uživajo v prečudoviti naravi in ponudbi otroških igral. Vsak dan potekajo brezplačne animacije, in sicer od ponedeljka do petka od 13.00 do 14.30, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa med 15. in 17. uro. V primeru dežja ali temperatur, nižjih od 24 °C, je kopališče zaprto.

Za to poletje so pripravili bogat program z mnogimi presenečenji. Pridite in se prepričajte.

Laguna

Priporočamo