Osvojite vstopnice za film Lovec: Zimska vojna

15. 4. 2016 | Promocijsko sporočilo

Ogledalce, ogledalce na steni povej ... katera najbolj zlobna v deželi je tej? Prihodnji teden na filmska platna po Sloveniji prihaja osupljiva predzgodba Sneguljčice - Lovec: Zimska vojna. Z malo sreče lahko osvojite dve karti za ogled filma. Preverite nagradno vprašanje v članku!

V zadnjih letih smo lahko občudovali kar nekaj sodobnih priredb klasičnih pravljic. Ena takšnih je bila tudi Sneguljčica in lovec, ki nas je leta 2012 navduševala s precej bolj temačno in na trenutke zloveščo preobleko. Glavni trikotnik je tedaj povezoval Sneguljčico, zlobno kraljico Ravenno in njenega lovca Erica, katerih pripoved pa še zdaleč ni zaključena. Da bi namreč bolje razumeli nevidne niti, ki so stkale njihove usode, bo poskrbel prihajajoči film LOVEC: ZIMSKA VOJNA, ki služi tudi kot predzgodba omenjenega spektakla.

Iz prvotne zasedbe se vračata oskarjevka Charlize Theron in postavni Chris Hemsworth, v novem poglavju fantazijske sage pa se jima bosta pridružili tudi odlični Jessica Chastain kot lovčeva prepovedana ljubezen ter Emily Blunt kot ledena kraljica. Za piko na i velja omeniti, da za filmom ponovno stojijo producenti fantazijske zgodbe Zlohotnica (Maleficent). Boj za srečen konec, ki naj bi trajal do konca dni, se prične 21. aprila. Za najbolj neučakane pa bo poskrbela premierna projekcija, ki se bo odvila v soboto, 16. aprila, ob 19.00 v Cineplexxu Kranj.

Nagradno vprašanje

Katera igralka je v filmu Lovec: Zimska vojna odigrala ledeno kraljico?

a) Charlize Theron

b) Emily Blunt

c) Jessica Chastain

Pravilen odgovor skupaj s polnim imenom in priimkom pošljite na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si vse do 20. 4. 2016 do polnoči.

Podelili bomo 2 x 2 vstopnici za ogled filma v poljubnem terminu (od 21. aprila naprej). Nagrajenec oz. nagrajenka bo lahko poljubno izbral lokacijo ogleda filma (kinematografi Kolosej ali Cineplexx ali Kino Bežigrad).

Napovednik

  • Igralska zasedba: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost
  • Režija: Cedric Nicolas-Troyan
  • Scenarij: Evan Spiliotopoulos in Craig Mazin; temelji na karakterjih Evana Daughertyja
  • Producent: Joe Roth
  • Izvršna producenta: Sarah Bradshaw, Palak Patel
  • Žanr: Epska fantazijska pustolovščina
  • IMDB: The Huntsman Winter's War
  • Na sporedu od 21. 4. 2016, premiera 16. 4. 2016