Osvojite vstopnice za ogled filma Kralj Arhur: Legenda o meču

3. 5. 2017 | Promocijsko sporočilo

V sredo, 10. maja v vsa Cineplexx kina prihaja vizualni spektakel Kralj Arthur: Legenda o meču. Sodelujte v nagradni igri in osvojite brezplačne vstopnice za ogled slavnostne premiere, ki bo v Cineplexxu Kranj.

Vsi že dobro poznamo zgodbo o kralju Arturju, tokrat pa jo bomo videli skozi oči režiserja Guya Ritchieja, ki je akcijski pustolovščini o kralju Arturju vdihnil svoj dinamični slog.

Slavnostna premiera z zanimivim spremljevalnim programom in pogostitvijo po filmu bo v Cineplexxu Kranj.

ZGODBA: Artur v boj proti tiranu Vortigernu

Ko Vortigern ubije svojega brata, Arturjevega očeta, si prilasti krono. Artur, ki je ostal brez svoje dediščine, se znajde v temačnih mestnih ulicah. Ko pa izvleče iz kamna legendarni meč, se njegovo življenje povsem spremeni in prisiljen je izvedeti resnico o svojem poreklu, če mu je to všeč ali ne.

Artur, ki je zakoniti naslednik krone, se bo moral obdan s prijatelji in lepo Guinevere boriti z vsemi silami in z vso svojo močjo proti tiranu Vortigernu in njegovimi smrtonosnimi magičnimi močmi, ki mu dajejo prednost.

Igralska zasedba: Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey, Jude Law, Djimon Hounsou, Eric Bana, Annabelle Wallis, Charlie Hunnam.

Režija: Guy Ritchie

Vstopnice za premierne projekcije, ki bodo v 3D tehnologiji so že v prodaji.

PODARJAMO: Brezplačne vstopnice

Oglejte si premierno projekcijo akcijskega spektakla Kralj Arhur: Legenda o meču v vseh Cineplexx kinematografih (Celje, Maribor, Kranj, Koper, Novo mesto in Murska Sobota). Spremljajte nagradno igro na Facebook strani Playboy Slovenija kjer podarjamo kino vstopnice (2 za vsak Cineplexx v Sloveniji) za ogled filma 10. maja ob 20:00!

Kralj Arhur - Legenda o meču