Otvoritveni dogodek zaznamovalo dogajanje v znamenju legendarnih Queenov

Otvoritveni dogodek zaznamovalo dogajanje v znamenju legendarnih Queenov (foto: Matic Kremžar) Matic Kremžar
26. 6. 2019

PIKNIK KINO BEŽIGRAD je letos svojo premiero doživel na zunanjem telovadišču Tivoli, rdeča nit atraktivnega otvoritvenega dogodka pa je bila epska rock skupina Queen.

Ekipa Kina Bežigrad je postregla s prvim tovrstnim dogodkom na slovenski sceni, izpeljali so namreč mash up: koncert Queen Real Tribute benda, piknik z odlično kulinariko in kot vrhunec večera še kino projekcijo Bohemian Rhapsodyja. Na svoj račun so prišli vsi pristaši koncertnih doživetij in kinematografske izkušnje pod milim nebom, ki je, ko je padel mrak, ustvarila čarobno atmosfero. Zaradi velikega navdušenja nad tovrstnimi kino projekti ekipa Kina Bežigrad julija in avgusta v okviru PIKNIK KINA pripravlja kar 25 projekcij. Te se bodo v drugi polovici poletja zvrstile v Ljubljani (zunanje telovadišče Tivoli in Vodno mesto Atlantis), na slovenski obali (plaža Bernardin in San Simon), ter na Bledu (Mala Zaka – Veslaški center).

Bogat filmski program bodo popestrili zanimivi spremljevalni dogodki, ki bodo navdušili vse generacije. V sklopu PIKNIK KINA si bo mogoče ogledati vse največje filmske uspešnice tega poletja, kot so Tarantinov Bilo je nekoč v Hollywoodu, Hitri in drzni: Hobbs in Shaw, Angry Birds 2, Yesterday in drugi. Aktualen spored bo na voljo na spletni strani Kina Bežigrad, kjer bo omogočen tudi nakup vstopnic.

 

Priporočamo