Pančev komik leta prestavljen na (še neznan) kasnejši datum!

21. 3. 2017
Deli
Pančev komik leta prestavljen na (še neznan) kasnejši datum!

Organizatorji dogodka 'Pančev komik leta' so se zaradi nepredvidenih razlogov tehnične narave odločili, da to sicer težko pričakovano prireditev prestavijo na kasnejši datum.

"Vsi, ki ste že kupili vstopnice za dogodek, jih lahko vrnete na prodajnih mestih in svoj denar boste dobili nazaj; vsi ki ste se vstopnice namenili kupiti, upam da ne boste preveč razočarani in boste denar namenili v nek drug dogodek s komedijo. Vsekakor vam želimo čimveč smeha," so še sporočili organizatorji, ki bodo nov datum izvedbe dogodka sporočili takoj, ko bo ta znan.

Pančev komik leta & zakaj ga težko čakamo?

V sklopu praznovanja desetletnice domače stand-up scene bo lastnike dobil prvi komplet stanovskih priznanj za dosežke na področju ene najbolj živahnih ustvarjalnih disciplin, ki je v zadnih letih na odre in v medije pripeljala na desetine ustvarjalcev.

»Stand-up se je razvil v zelo priljubljen žanr, naša komična družina pa je vedno večja. Vsak kulturni žanr ima svojo nagrado in ob desetletni scene je čas, da dobi svojo tudi stand-up. Kot smo že zelo kmalu na začetku dobili festival, in smo za razvoj talentov rabili tudi stand-up komediji namenjen klub, tako je zdaj nujno imeti nagrado. In kdo drug jo je bolj poklican podeliti kot akademija Panč,« pravi eden od očetov festivala Panč, vodja ljubljanskega kluba smeha 10ka in zagrebškega Studia smijeha, ikonični menedžer ter eden glavnih motorjev domače stand-up scene, Andrej Težak – Tešky.

Prireditev bo najverjetneje povezoval Boštjan Gorenc - Pižama, ob finalistih v štirih kategorijah pa naj bi za ta dogodek pripravljenimi točkami nastopili tudi trije vroči domači raperji: Nipke, Trkaj in Challe Salle.

Prvi komplet priznanj Pančevim komikom leta obsega štiri kategorije in nekaj častnih omemb, za komika leta po izboru občinstva lahko glasujete na www.10ka.si.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik