Pankrti prav zares še nikoli niso bili boljši! Prve fotografije z zadnje vaje!

Pankrti prav zares še nikoli niso bili boljši! Prve fotografije z zadnje vaje! (foto: Pankrti Press) Pankrti Press
19. 6. 2017

Priprave za veliki koncert PANKRTI 40.LET, ki bo v Areni Stožice 20. oktobra so v polnem teku. Objavljamo najnovejše fotografije z zadnje vaje.

   

V živo delujejo še nikoli boljši. Polni energije, volje do glasbe in uporniškega duha. Ne pozabite si pravočasno zagotoviti vstopnice, saj le te hitro kopnijo, zgornji nivo pa je že skoraj razprodan.

Pankrti so svojo glasbeno pot začeli pred 40 leti, natančneje leta 1977 s svojim prvim nastopom oktobra na Gimnaziji Moste.

V tem času so ena za drugo nastajale mnoge provokativne pesmi kot so Anarhist, Lublana je bulana, Totalna revolucija, Metka, katerim so kasneje sledile Za železno zaveso, Zvečer v mestu, Osmi dan , Umazane igre, Bandiera Rossa in številne druge.

Pankrti so s svojim delovanjem pisali zgodovino tako na glasbenem, kulturnem kot političnem področju,ter se zavedno zapisali v zgodovino kot fenomen, ki še zdaj spremlja tako mlado, kot starejšo generacijo.

Pankrti veljajo za največjo punk skupino vseh časov za Železno zaveso.

Večkrat so nastopili v legendarni Hali Tivoli in jo vsakič takoj razprodali, nazadnje na povratnem koncertu ob 30. obletnici leta 2007.

  

Pankrti

 

Vstopnice; vsa prodajna mesta EVENTIM